2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مستاجرمون میگفت پایین خونه بختک داره و هر وقت خواهرش شب پیشش میمونه خواهرش دچار بختک میشه

حرزامام جوادبخره من برای خواهرم گرفتم فالو اینو گفت خواهرم حرزداره ولی ازدواجش اصلا جورنمیشه که ف ال گرفتم اینو گفت

حرزامام جوادبخره من برای خواهرم گرفتم فالو اینو گفت خواهرم حرزداره ولی ازدواجش اصلا جورنمیشه که ف ال ...

خاک تو سر ابو عصمان، خوش به حال ما زشتا پس جن هم بهمون نگاه نمیکنه تا بخواد بختمون ببنده

بختک ربطی به جن نداره 

بختک به فلج خواب میگن 

که دلیل داره ، به شکم یا پهلو بخوابید ممکنه دچارش بشی 

تو زمان استرس و فشار هم دچارش میشی 

سریع از خواب بپری هم ممکنه دچارش بشی 

من خودم زمان کنکور با امتحانات زیاد فلج خواب میشدم جوری که هر شب دلم نمی‌خواست بخوابم چون میدونستم دوباره اتفاق میوفته ، حتی موقعی که بیدار میشدم بدنم اکنون نمی‌خورد دیگه تعجبی نمی‌کردم یا تقلایی نمی‌کردم که سریع از این اوضاع در بیام  

اره ما تو خونه مون اتاق پذیرایی داریم بعد این بزرگه من از تابحال اونجا تنها نخوابیدم چون پنجره های بزرگ داره رو ب درخت های بیابون دریا جالب نیست برام 

ولی مامانم و بابام و پسر عمو هام که چند بار خوابیدن بختك اومده سراغ شون می‌گفت طرف ریشش بلند بوده پیر مرد بود و هعی گردنمون فشار میداد 🫥 جیغ میزدن صدا از حنجره بیرون نمیومد 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

ما مستاجرمون میگفت پایین خونه بختک داره و هر وقت خواهرش شب پیشش میمونه خواهرش دچار بختک میشه

بختک ربطی به جن نداره 

بختک به فلج خواب میگن ( که البته اگه بد خوابیده باشی که باعث تنگی نفس بشه تو خواب بختک رو میبینی که داره خفت می‌کنه )

و دلیل داره ، به شکم یا پهلو بخوابید ممکنه دچارش بشی 

تو زمان استرس و فشار هم دچارش میشی 

سریع از خواب بپری هم ممکنه دچارش بشی 

من خودم زمان کنکور با امتحانات زیاد فلج خواب میشدم جوری که هر شب دلم نمی‌خواست بخوابم چون میدونستم دوباره اتفاق میوفته ، حتی موقعی که بیدار میشدم بدنم اکنون نمی‌خورد دیگه تعجبی نمی‌کردم یا تقلایی نمی‌کردم که سریع از این اوضاع در بیام  

خاک تو سر ابو عصمان، خوش به حال ما زشتا پس جن هم بهمون نگاه نمیکنه تا بخواد بختمون ببنده

ماازکسی که حرز گرفتیم علوم غریبه هم بلده میگفت به خواهرم جن عاشق داره انواع حرزودستوالعمل وبخورداد ولی ازدواجش اصلاجورنمیشه

ماازکسی که حرز گرفتیم علوم غریبه هم بلده میگفت به خواهرم جن عاشق داره انواع حرزودستوالعمل وبخورداد و ...

آره منم شنیدم میگن جن عاشق میشه

آبجیت خوشگله؟ بور وسفید نیست؟

آره منم شنیدم میگن جن عاشق میشهآبجیت خوشگله؟ بور وسفید نیست؟

نه اصلا قیافه خیلی معمولی داره بینیش به صورتش که لاغره نمیخوره سفید بورهم نیست نمیدونیم این بلا ازکدوم طرف نازل شده این خواهرم دوقلو هستن قل اول سال۹۵ازدواج کرده ولی مال این اصلا گره افتاده