2777
2789
عنوان

خونه تنهام چیکار کنم😰

306 بازدید | 29 پست

تو خونه تنهام میخواستم چهل دیقه پیش بخوابم که دیدم یه چیزی خورد روی در ورودی سالن که به هال راه داره

رفتم نگا کردم هیچی نبود ولی یکم دقت کردم معذرت میخوام فضله مارمولک بود

منم از مارمولک بشددددت میترسم😢

چیکار کنم بنظرتون؟

هرچیم میگردم پیداش نمیکنم اصلا همینوه نیستش وحشتناکههه

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تشخیص دادید فضله مارمولک😆

شاید باورت نشه ولی انقد که فوبیای مارمولک دارم حتی صدای دهنشونم می‌شنوم 

فضله که جای خودداره😄

ما نزدیک 34 ماهه به مارمولک‌تو آشپزخونمون زندگی می‌کنه 😂😐میاد بیرون حتی من که اینقدر میترسم هم دیگ ...

بنده خدا اولش که دیدنش کوچولو بود الان مردی شده واسه خودش 😂🥹😁

دامادیش رو ببینم الهی

ما نزدیک 34 ماهه به مارمولک‌تو آشپزخونمون زندگی می‌کنه 😂😐میاد بیرون حتی من که اینقدر میترسم هم دیگ ...

واااای من بدم میاد اونم توی آشپزخونه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
منم تنهام خواب به چشمم نیومد یه سوسک از در تراس سر شب اومد داخل دیگه نتونستم بخوابم

آخی عزیزم

سوسک مسئلش قابل حل شدنه ولی این مارمولک وامونده مگه پیدا میشه؟

همش حس میکنی تو لباسته

واااای من بدم میاد اونم توی آشپزخونه

هست دیگه کاری با ما ندارن ما هم کاریش نداریم 😂

یه بار رفتم از بخورم وسط آشپزخونه بود نزدیک بود لگدش کنم😂 دیگه عضو خانوادتون شده قبلاً میدید ما رو در می‌رفت الان همونجا میشینه😂

اینقدر صمیمی شدیم بچه می‌دونه کاریش نداریم