2777
2789

دوست شوهرم کارمند بانکه

۴۰سالشونه

دوتا خونه و یه ماشین جک دارن .

حقوقش کمه ولی خب وام های خوبی برمیدارن

زندگیشون کلا براساس وام چیده شده😄😄😄

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا نمی‌دونم ولی خب ببین مهم تر از حقوق پرستیژ کاری هم هست امکان پیشرفت تو شغلت هست همینکه و میلی ...

شخصیتشون چجوره من کلی میپرسما نمیگم مطلق

من هر وقت رفتم با همکارای خودشون لاس میزدن🤕

نه عزیزم فقط خونه و ماشین نبود .الان دختر دایی من شوهرش کارمند بانک.ده سال پیش مستاجر بودن.الان ماشا ...

دیگه در این حدم نیستن کارمندها😄

خیلیام هشتشون گروئه نهشونه

اینی که شما میگی حتما ارثی چیزی بهشون رسیده

من کارمندای جدید رو میبینم هیچی ندارن

جز ماشین

ولی خب قدیمیا اوضاعشون بهتره .

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

درسته همه از وام هاش گفتن 😄

بما هم همش میگه وام بردارین😂

وام بردارین😂

بیایین براتون وام بردارم خودم ضامن شم😑

شوهرم میگه نیاز ندارم

بعدشم تو وام ۴ درصدی برمیداری

برا ما میخوای ۲۳ درصدی بگیری.نمیخوام😂😂😂

شخصیتشون چجوره من کلی میپرسما نمیگم مطلقمن هر وقت رفتم با همکارای خودشون لاس میزدن🤕

خب این به شغل نیست به ذات آدم هاست ، من یه دوستی دارم خیلیییییی مذهبی 

هرجاااااا بریم دو سااااعت عراق می‌کنه با مزدا لاس میزنه صحبت می‌کنه در مورد خصوصی ترین مسایل می‌پرسه و میگه بهشون....

من اصلا مذهبی نیستم خیلی به آرایش و پوشش منم ایراد میگیره، ولی خب من خییییلی خشک و رسمی برخورد میکنم من سالهاست هیچی از مسایل خانوادگی همکاران نمی‌دونم اینکه اسم زنش چیه شغل زنش چندتا بچه دارم اهل مجانی و صدتا چیز دیگه ... نمیخامم اصلا بدونم ولی این دوستم جیک و پیک همه رو می‌دونه خانم و آقا هم نداره با همه گرم میگیره من خییییلی بدم میاد

بنظرم همه جا هرجور آدمی هست و شغل خییییلی تاثیر ندارد (مگر بعضی مشاغل مثل آرایشگری و دبیری و ... که تیپ خاصی دارن)

دیگه در این حدم نیستن کارمندها😄خیلیام هشتشون گروئه نهشونهاینی که شما میگی حتما ارثی چیزی بهشون رسید ...

نه عزیزم اینی که من گفتم ارث باید از یکی برسه دیگه.دایی و زندایی من که قید حیات هستن پ.پدر و مادر پسره هم فقط همون خونه ای که توش زندگی میکنن رو دارن که اگه غیر این بود اگه ارثی چیزی هم در کار بود باید وضع دو تا پسر دیگه شم توپ بود که نیست.پسر عمه شوهرمم کارمند بانک هست و خیلی وضع مالیش خوبه....کلا من اطرافم هر چی کارمند بانک دیدم وضع مالیشون خوب بوده

هیچ کارمندی نمیتونه بعد دو سال از استخدامش صاحب خونه و ماشین بشه ولی کارمندای بانک میشن.اونم فقط به خاطر وام های سود کمه.همین ماشین و خونه واسه خیلی از کارمندا تا سالها وشایدم تا ابد آرزوئه

هیچ کارمندی نمیتونه بعد دو سال از استخدامش صاحب خونه و ماشین بشه ولی کارمندای بانک میشن.اونم فقط به ...

اخه میگن کارمندهای قدیمی بانک

جدیدا زیاد وضعشون خوب نیس