2777
2789

چند وقت بود نبودم نی نی سایت از،اتفاقات عجیبم نگفته بودم😂😂 برام یه خواستگار اومد، همه چیش سر جاش بود

آدم مودب، کار خیلی خوب ، با خانواده خوب

اومدن حرف زدیم و بعد رفتن وقتی رفتن مامانم جلو برادرم و زنش که خیلی رفیقیم گفت ،این پسره خیلی خوبه، فکر کنم ما بهش نمی‌خوریم 

یعنی  موندم واقعاً چی بگم جلو اونا؟

خلاصه زدم زیر خنده گفتم باشه مامان من سطحم پایینه

من معمولی‌ام، اون پسره سرتر از منه، پس من باید برم کلاس «چطور سطح خودتو بیاری بالا

داداشمم گفت  باید شروع کنی به نوشتن یه نامه عاشقانه به خودت که عزیزم تو هم می‌تونی خوب باشی،

ولی نه در این حد😂😂وای خدا مردم خودشیفته و خودشون رو از هیچوی پایین تر نمیبینن  بعد خانواده مارو باش واقعا تنها چیزی که از ما بالاتر بود شغلش بود و گرنه خانوده اش هم سطح ما بودن 😩 در آخرخدایاااااااا خاستگارانی در سطح پیایین به من عنایت بفرما که خیال خانواده بابت خوشبختی من راحت شود😂

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

عزیزم به حرفای سمی خانوادت توجه نکن و اگر از پسره خوشت اومده باهم بیشتر آشنا شید، شاید به دلت نشست و ازدواج کردین، دوست منم خواستگار سنتی داشت و کلی فرق داشتن باهم و دودل بود و.... ولی همین فردا دخترشون داره به دنیا میاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به حرفای سمی خانوادت توجه نکن و اگر از پسره خوشت اومده باهم بیشتر آشنا شید، شاید به دلت نشست و ...

دیگه گذشت یک ماه پیش بود

اتفاقا بحث ارزش گفتین تو یک تاپیکی  اسی گفته بود شوهرش گفته باید بره کشاورزی شوهر هم کشاورز بوده بعد اسی کارشناسی شوتموم کرده بود درگیر کارشناسی ارشدش بوده  یکبار هم درگیر مهریه اجرا گذاشته بوده شوهر التماسش کرده بوده اسی کوتاه اومده بوده بعد یک پسر ۴ ساله هم داره  شوهر کشاورز بچه طفل معصوم ۴ ساله از صبح برده بوده زمین کشاورزی عصر میاورده بعد شوهر کشاورز میگفته پسرم از الان میبرم تا کشاورز مرد بشه  هم چند دقیقه پیش داشتم بایک کاربر خانم بود بحثم شده بود اون کاربر میگفت باید اسی حرف شوهرش گوش کنه چون رفته زن یک کشاورز شده باید بره کشاورزی دانشگاه هم رفته اصلا مهم نیس و پسرشم ک شوهرش میبره باید اعتراض نکنه  باید اسی بره کشاورزی باید زندگی کنه چون تو قانون زندگی ما خانما باید زندگی کنیم من هرچی میگفتم اررش هم جنس هات نیار پایین هی مسخره میکرد میخندید میگفت ب توچه هم جنس های من هستن به تو ربطی ندارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اتفاقا بحث ارزش گفتین تو یک تاپیکی اسی گفته بود شوهرش گفته باید بره کشاورزی شوهر هم کشاورز بوده بعد ...

واقعا دردناکه که زن تحصیل‌کرده‌ای که فقط می‌خواد خودش باشه،

باید تحقیر شه چون "زن کشاورزه"!

ما حق انتخاب نداریم؟

یعنی زنی که فکر داره، فقط باید سکوت کنه و بیل بزنه؟

بغض دارم، نه برای اون زن… برای همه دخترا زنای که اعتمادبه نفسو ازمون گرفتن هممون افسرده شدیم

واقعا دردناکه که زن تحصیل‌کرده‌ای که فقط می‌خواد خودش باشه،باید تحقیر شه چون "زن کشاورزه"!ما حق انتخ ...

من تعجبم از هم جنس تون خب میگفت نه باید اسی بره زمین کشاورزی کار کنه باید زندگیش کنه ولی طلاقش نگیره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

واقعا دردناکه که زن تحصیل‌کرده‌ای که فقط می‌خواد خودش باشه،باید تحقیر شه چون "زن کشاورزه"!ما حق انتخ ...

کاربر هم جنس تون واقعا کار تعجب گذشته بود میگی یک زن باید باید هرچی شوهرش گفت گوش کنه بره زمین کشاورزی کار کنه و بچه اسی ۴ ساله پسر هست شوهرش میبره از صبح تا عصر سر زمین کشاورزی ک باید این پسر ۴ ساله مرد بشه کشاورز بعد این کاربر هانلی میگه باید هم اسی و هم پسر۴ ساله اش کارکنه چون تو قانون زندگی اش میگه باید اینجور باشه

اعتماد به نفس منم خانوادم گرفتن. خیلی ضربه خوردم. میرم جایی حس میکنم از همه پایینترم. درصورتی که اصلا اینطور نیست.  دارم سعی میکنم خودمو درست کنم. خواهشا این حرفارو جدی نگیر و مثل من نشو. خودتو سطح بالا بگیر هییییچی کم نداری