2777
2789
عنوان

براتون عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست
ترس رانندگی طبیعی اکثرا دارن منم اوایل واقعا میترسیدم اولین بار رانندگی از همسرم یاد گرفتم مستقیم می ...

چه خوب😁 من کاملا تو این مورد دست تنهام کاش یکی از نزدیکانم بود که بهم پیشنهاد میداد یاد بگیرم 

دلم میخواد با نهایت نرمی آموزش میدیدم نرفته همیشه خودمو باخته میدیدم کلا تو آدرس دادنم ضعیفم مسیریابیم افتضاحه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رانندگی و کلا خیلی با خودم باید کل کل کنم برای یادگیری چیزی رانندگی غولشه مثلا یادمه یه مدت از یادگی ...

پس همون به نظرم طرحواره ی شکست باشه ...

اگه پیش یه طرحواره درمانگر برید مشکلتون حل میشه فکر کنم 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

چه خوب😁 من کاملا تو این مورد دست تنهام کاش یکی از نزدیکانم بود که بهم پیشنهاد میداد یاد بگیرم دلم م ...

به خودت تلقین نکن حالا ثبت نام کن کلاس ها برو و این یادت باشه که فقط تو نیستی خیلی این مشکل دارن اصلا چیز عجیبی نیست که به خودت برحسب بچسبونی بابتش فقط باید بهش غلبه کنی کم کم که مطمنن میتونی فقط زمان نیازه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اینا افکار خودتونه وگرنه مثلاً من حوصله و علاقه رانندگی ندارم و ترجیهم اینه همه جا با اسنپ و تپسی بر ...

بله عزیزم بخشی باور خودمه بخشی هم تزریق نگاه افراد سطح پایین که با خرید ماشین خارجی خونه بزرگ و غیره فکر می‌کنن دنیا رو گرفتن درحالیکه در دید افراد چشم و دل سیر این مسئله قابل درکه که اگر فردی رانندگی نمیکنه ناشی از فقر مالی یا بی‌کلاسی نیست منم با شما موافقم با مواردی که گفتین راحتم 

پس همون به نظرم طرحواره ی شکست باشه ...اگه پیش یه طرحواره درمانگر برید مشکلتون حل میشه فکر کنم

حتما بهش فکر میکنم جدید بود ممنونم از پیشنهاد کاربردی که دادی عزیزم

حتما بهش فکر میکنم جدید بود ممنونم از پیشنهاد کاربردی که دادی عزیزم

خواهش میکنم گلم 

موفق و سلامت باشید 🌸

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

به خودت تلقین نکن حالا ثبت نام کن کلاس ها برو و این یادت باشه که فقط تو نیستی خیلی این مشکل دارن اصل ...

چون جای کوچیکی خونه اجاره کردم و موقتا اینجام و مردم محلش همه همو می‌شناسن وقتی پیاده میرم خرید که بیشتر به خاطر آب و هوا دلم میخواد پیاده‌روی کنم از فضای سبز و هوای خوب لذت ببرم کلی آشنا میبینم که یا تو ماشین درحال تردد هستن یا بین راه میگن بذار بریم با ماشین برسونیمت وسیله نداری؟! هوف!! یا حتی همسایه برگشت گفت رانندگی بلدی؟ بیا ماشین منو بردار در این حد ماشین تعارف میکنن هرکی باشه حس کمبود میکنه😶🤣🤣🤣

چون جای کوچیکی خونه اجاره کردم و موقتا اینجام و مردم محلش همه همو می‌شناسن وقتی پیاده میرم خرید که ب ...

شاید اصلا باور اول قبول شدی مگه تا حالا پشت فرمون نشستی؟؟یا خاموش کردی با نتونستی ماشین حرکت بدی که میگی نمیتونم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چون جای کوچیکی خونه اجاره کردم و موقتا اینجام و مردم محلش همه همو می‌شناسن وقتی پیاده میرم خرید که ب ...

عزیزم😅💖

سبک اینجا همینجوریه

این یه مدل محبت تلقی میشه واسه مردم شمال که بخوان برسوننت یا بهت تعارف ماشین کنن، حس مراقبت کردن واسه ما محبت و احترام معنی میده

واقعا واسه چیز دیگه‌ای نیست

اما ناخواسته به آدم حس بدی میده که انگار از بالا نگاه می‌کنن بهت

میفهم کاملا

من خودم شمالی‌ام ولی واقعا پذیرش این مسئله خیلی سخته واسم

سعی می‌کنم به چشم محبت نگاه کنم که اذیت نشم

شاید اصلا باور اول قبول شدی مگه تا حالا پشت فرمون نشستی؟؟یا خاموش کردی با نتونستی ماشین حرکت بدی که ...

نه عزیزم هرگز تو هیچکدوم این موقعیت‌ها قرار نگرفتم اقدامی نکردم دلم میخواست پدرم یا مادرم یادم میداد که پدرم در قید حیات نیست مادرمم بلد نیست 

شاید اصلا باور اول قبول شدی مگه تا حالا پشت فرمون نشستی؟؟یا خاموش کردی با نتونستی ماشین حرکت بدی که ...

دلیل اینکه دلم میخواست اونا یادم بدن اینه که با احترام آموزش میدادن بهم