2777
2789
عنوان

کمککک درد زایمان

326 بازدید | 3 پست

دوستان میشه لطفا یکی درد زایمان رو برام‌توصیف کنه لطفااااااا🥲

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

👈کارسود یک وبسایت تبلیغات کلیکی، خدماتی، و کسب درآمد است که شما می‌توانید از آن درآمد کسب نمایید و هم خدمات مورد نیازتان را از آن استفاده نمایید.

👈 یکی از راه‌های کسب درآمد، کلیک تبلیغات است. کارسود در ازای فعالیت شما و استفاده از خدمات آن، به شما تبلیغات با درآمد و کارمزد مشخص می‌دهد و شما با کلیک کردن و مشاهده این تبلیغات کارمزد دریافت می‌نمایید.

🔸️ابتدا تعداد تبلیغات، کارمزد و درآمد شما از کلیک هر تبلیغ، اندک و ناچیز است ولی به مرور بعد از مدتی با افزایش فعالیت شما در کارسود، تبلیغات بیشتر با کارمزد و درآمد بالاتر به شما داده خواهد شد و به مرور درآمد شما افزایش پیدا می‌کند یعنی هرچه بیشتر در کارسود فعالیت داشته باشید و از خدمات مختلف آن استفاده کنید علاوه بر اینکه تبلیغات بیشتری می‌گیرید، کارمزدی که از کلیک هر تبلیغ دریافت می‌کنید مبلغ آن بیشتر می‌شود.

🔸️در ابتدا بابت کلیک روی هر تبلیغ ۱۰ تومان (۱۰۰ ریال) کارمزد دریافت می‌کنید و به مرور این مبلغ تا ۵۰.۰۰۰ هزار تومان، بابت کلیک روی هر تبلیغ میتواند افزایش پیدا کند

🔸️درآمد روزانه شما در ابتدا حداقل از ۵۰ تومان (۵۰۰ ریال) شروع شده و به مرور تا روزی ۲.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان(دو میلیون تومان) می‌تواند افزایش پیدا کند.

ممنون میشم جای کد معرف کد من رو بزنید

358743 

خیلی باحاله البته با درد فراوان چون رفتم به اون روزها گفتم، دردش وقتی میگیره همون انقباض جوری هست که نمیتونی از شدت درد نفس بکشی نفست حبس میشه نمیتونی تکون بخوری

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.