2777
2789
عنوان

عجییییب دلم گرفته

102 بازدید | 14 پست

قربونت برم خدا ؛ من کلکسیونی از نشدن ها؛ نرسیدن ها؛ نداشتن ها هستم.

من توشرایط مالی خوبی نیستم بعد امشب یکی رو دیدم جوری ریخت و پاش کرده بود ک من تو دلم میخواستم بشینم ب حال خودم؛ قناعتم؛ تلاش بی ثمرم گریه کنم.

ب یکی سومین بچه اش رو هم دادی و من حتی دریغ از یکی....

من موندم تو امثال منو چرا آفریدی؟؟؟

آنقدر دلم پره که اضافه اش از گوشه چشمم داره میچکه....

لطفا لایک نکنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن هیچکس بدون مشکل نیست...

اتفاقا بعضیا دارن انقدر راحت زندگی میکنن ک نگو. این جمله کلیشه ای هیچکس بی مشکل نیست واسه ماها گفتن ک زندگی گوهیمون راحت‌تر تحمل کنیم

لطفا لایک نکنید  

به قول فروغ نمیشه که دنیا رو بشکافیم و از توش خوشبختی در بیاریم همین هست که هست

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
اتفاقا بعضیا دارن انقدر راحت زندگی میکنن ک نگو. این جمله کلیشه ای هیچکس بی مشکل نیست واسه ماها گفتن ...

بعضیا فقط تظاهر میکنن ب خوب بودن

تو که درون کسی و ندیدی..

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

اتفاقا بعضیا دارن انقدر راحت زندگی میکنن ک نگو. این جمله کلیشه ای هیچکس بی مشکل نیست واسه ماها گفتن ...

نه اینطوریام نیست طلا فروش هست برای مریضی بچش سرمایش رو میفروشه که درمانش کنه هرکس از اپنجا رد بشه میگه عجب زندگی خوشحال زنش.

مگه نمیگید خدا داده؟  خدا عدالت داره کسی که یک چیزیو داره در عوض چیزی رو نداره که تو داری

ثروتمندی که مشکلات قلبی و عصبی داره و توی زندگیش اذیت میشه

ثروتمندی که حساسیت به صدا داره و حتی از تیک تاک ساعت و یخچال گاهی عاجزه، حساسیت شستشو داره

کسی که بیماری نادر داره، یا کسی مشکل ستون مهره و قلبی داره

ولی هرکس ظاهر این چندتا آدم که مثال زدم رو میبینه فکر میکنه غرق در خوشی هستن، شما هیچی از مسائل خصوصی زندگی اون هایی که خرج میکنن نمیدونید و ندیدید ولی من ندین مورد به چشم دیدم من خودم خیلی نشد ها دارم که بخش اعظمی ازش مقصر اصلی خودمم خدا هم هیچ دشمنی با من و شما نداره  ولی اونی هم که پولداره یی مشکل نیست چیزای ذیگه رو تحمل میکنه

یک عده هم هستن که هم پولدارن هم کمتر چیزی رو تحمل نیکنن هم حق میخورن هم فسق و فجور اونا دارن اتیش عذابشون رو هر روز پر هیزم تر میکنن  

الهی که خدا براتون زیبا بسازه

ان شاء الله شماهم توی زندگی اتقاقات خوبی براتون رقم بخوره ولی بدونید در کنارش بازم سختی میکشید، چون این دنیا اینطوریه خوشی در کنار سختی و تلخیه  تنها جایی که خوشی مطلق بدون کوچکترین آه و اندوهی هست فقط زندگی توی بهشته  اصلا برای درد و دل نمیگم چیزی که بهش رسیدم رو گفتم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

ببین عزیزم من هم بی پولم هم بیمارم هم داغ دیدم هم همسر بی عرضه دارم هم همسرمو دوست ندارم هم مثل ی مرد کارکردم... تهش هیچی.

آنقدر زندگی توی نزدیکانم دیدم عالی کاملا هم درجریان همچی هستم؛ خدابراشون هرچیزی رو بهترین خواسته. 

لطفا لایک نکنید