نه اینطوریام نیست طلا فروش هست برای مریضی بچش سرمایش رو میفروشه که درمانش کنه هرکس از اپنجا رد بشه میگه عجب زندگی خوشحال زنش.
مگه نمیگید خدا داده؟ خدا عدالت داره کسی که یک چیزیو داره در عوض چیزی رو نداره که تو داری
ثروتمندی که مشکلات قلبی و عصبی داره و توی زندگیش اذیت میشه
ثروتمندی که حساسیت به صدا داره و حتی از تیک تاک ساعت و یخچال گاهی عاجزه، حساسیت شستشو داره
کسی که بیماری نادر داره، یا کسی مشکل ستون مهره و قلبی داره
ولی هرکس ظاهر این چندتا آدم که مثال زدم رو میبینه فکر میکنه غرق در خوشی هستن، شما هیچی از مسائل خصوصی زندگی اون هایی که خرج میکنن نمیدونید و ندیدید ولی من ندین مورد به چشم دیدم من خودم خیلی نشد ها دارم که بخش اعظمی ازش مقصر اصلی خودمم خدا هم هیچ دشمنی با من و شما نداره ولی اونی هم که پولداره یی مشکل نیست چیزای ذیگه رو تحمل میکنه
یک عده هم هستن که هم پولدارن هم کمتر چیزی رو تحمل نیکنن هم حق میخورن هم فسق و فجور اونا دارن اتیش عذابشون رو هر روز پر هیزم تر میکنن
الهی که خدا براتون زیبا بسازه
ان شاء الله شماهم توی زندگی اتقاقات خوبی براتون رقم بخوره ولی بدونید در کنارش بازم سختی میکشید، چون این دنیا اینطوریه خوشی در کنار سختی و تلخیه تنها جایی که خوشی مطلق بدون کوچکترین آه و اندوهی هست فقط زندگی توی بهشته اصلا برای درد و دل نمیگم چیزی که بهش رسیدم رو گفتم