2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته شما میگید؟؟

🧴 مرطوب‌کننده‌ی سبک سیمپل،
از اون دسته محصولاست که یه عده قسمش رو می‌خورن، یه عده دیگه می‌گن حتی آب هم بهتره!

✅ نقاط قوت:
– بدون الکل، عطر و پارابن، گزینه‌ی ملایم برای پوست‌های حساس
– بافت بسیار سبک و سریع‌جذب
– حاوی ویتامین E، B5 و نایاسینامید؛ برای تقویت سد پوستی

❌ نقاط ضعف (بر اساس نظرات واقعی کاربران):
– آبرسانی سطحی و نه‌چندان کافی برای پوست‌های خشک یا دهیدراته
– بعضی کاربران گزارش دادن که روی پوست احساس چسبندگی یا فیلم نازک باقی می‌ذاره
– در ترکیباتش خبری از هیالورونیک اسید یا مواد آبرسان عمقی نیست
– بعضی‌ها گفتن بعد از چند ساعت پوستشون دوباره خشک شده!

📌 نتیجه؟
سیمپل یه مرطوب‌کننده‌ی پایه‌ای و مینیمال برای روتین‌های خیلی ساده‌ست. برای پوست چرب یا نرمال خوبه، ولی اگه پوستت خشک، دهیدراته یا خیلی تشنه‌ست، احتمالاً برات کاری نمی‌کنه!

🗣️ تو چی فکر می‌کنی؟
👇 توی کامنتا بگو که این محصول برات جواب داده یا فقط یه بطری سفید سبز دیگه بوده!

#روتین #پوست #محصولات_پوستی #مرطوب_کننده #سیمپل

کی گفته شما میگید؟؟

بذار رک بگم: مرطوب‌کننده سبک سیمپل، همونیه که همه می‌گن «اگه نمی‌دونی چی بزنی، اینو بزن!» ولی اینکه «بی‌دردسر» باشه، دلیل نمیشه همه‌چی‌ش بی‌نقص باشه!

✅ نقاط قوت:

بافت سبک و زودجذب؛ بدون چربی و براق شدن، مخصوص پوست چرب و نرمال.

فرمول ساده و مینیماله؛ خبری از عطر، رنگ، الکل یا ترکیبات حساسیت‌زا نیست.

حاوی ویتامین B5، ویتامین E و گلیسیرین؛ یعنی مرطوب‌کننده‌های کلاسیک و مطمئن.

کاملاً وگان و بدون تست حیوانی؛ مناسب مصرف‌کننده‌های اخلاق‌مدار.

❌ ضعف‌ها:

قدرت آبرسانی در پوست خشک و کم‌آب، ضعیفه؛ برای پوست‌های تشنه، بیشتر شبیه نسکافه‌ست تا قهوه غلیظ!

فاقد ترکیبات ترمیم‌کننده یا مغذی مثل هیالورونیک‌اسید، سرامید یا نیاسینامید؛ فقط یه رطوبت معمولی می‌ده، نه بازسازی.

بسته‌بندی معمولی و غیرپمپیه؛ یکم کم‌بهداشت و سخت‌کار.

در آب و هوای خیلی خشک یا زمستون، یه مرطوب‌کننده‌ی اضافه هم باید بندازی تو کیف!

📊 امتیاز نهایی: ۷ از ۱۰ (۲.۵ برای سادگی و فرمول بی‌دردسر / ۲ برای بافت سبک / ۲.۵ بابت قیمت اقتصادی و تجربه راحت – ولی ۳ نمره کم می‌کنم برای رطوبت سطحی، نبود ترکیبات قوی و بسته‌بندی ابتدایی)

📌 برای کی خوبه؟ پوست چرب تا نرمالی که دنبال یه مرطوب‌کننده سبک، بی‌دردسر و ساده‌ست.

⚠️ برای کی مناسب نیست؟ اگه پوستت خشکه، کم‌آبه، یا دنبال مراقبت عمیق و بازسازی هستی، سیمپل رو بذار برای روزای بی‌حوصلگی!

🧴 جمع‌بندی نهایی: سیمپل همون دوست آروم و کم‌توقعه؛ اذیتت نمی‌کنه، ولی لوستم نمی‌کنه. اگه توقع زیادی نداری، باهاش راحتی. اما اگه دنبال رطوبت واقعی و عمقی هستی، باید بری سراغ سطح بالاتر!

@belyza_nova 

#beautiful 

#چهره #زیبایی #صورت #پوست #مرطوب_کننده

الان اومدی سیمپلو خراب کنه متن گنذه از کجا دراوردی سریع

واییییی شما چرا رو به برند خارجی اینقدر تعصب داری😐😐😐گفتی آبرسانه گفتم نه بیشتر مرطوب کنندس من دنبال آبرسان میکردم نه مرطوب کننده معمولی. 

خراب کنم؟مثلا چه پدرکشتگی دارم که خراب کنم؟با برندش رقابت دارم؟ یا چون واقعیت رو گفتم ؟ مگه قیمتش چنده که اینقدر روش تعصب داری والا من برای این کامنتارو کپی کردم که یکی بخونه به دردش بخوره عجب