2777
2789

پسرم تو۳ماهگی۶کیلوبوداز۵ماهگی که دندون دراورددیگه خیلی کم وزن گرفت والانم ۹ماهس و۸ونیم کیلوالحمدلله خوب میخوره ولی جون نمیگیره چیکارکنم😞😔

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشکیه؟

اره تا۳ماه شیرخودم روخورددیگه نخوردشیرخشک دادم اونم خیلی نمیخوره

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
آب قلم مرتب بریز تو سوپش

اره بخداهمه چییییی خداروشکرمیدم میخوره 

خیلی عجیبهتوجه به سلامتی بچه نمیکنن یسری مادرا اد پیگیر عدد وزننولکن خواهر منوقتی سالمهدنبال چیی

اره خداروشکرسالمه تو۹ماهگی پشتک میزنه همه هنگ کردن

ب نظرم مواد مقوی بهش بده کم بده ولی چند وعده

چی مثلا

دختر منم هشت ماهشه ۱۱ کیلو هست میگن اضافه وزن داره😅😅

ماشالله لاحول ولاقوه الابالله

دقیقا برای چی میخوای بچه رو چاق کنی؟

من فاز مادرهایی که تلاش میکنن بچشون چاق بشه نمیفهمم

دخترم از بچگی تپل بود و خ‌وراکش خوب بود الان که افتاده بلوغ بیچاره شدم بسکه بردم دکتر تغذیه که لاغر بشه چون چاقی مانع رشد قد میشه 

چاق نیس ولی تپله مثلا قدش ۱۵۲ولی وزنش۵۷هست که باید خیلی کمتر باشه

معده بچه را گشاد میکنید بعد بزرگ شد نمیتونه خودشو کنترل کنه 

والا دوقلوهای من ۳سالشونه وزنشون ۱۳هست و منم هر وعده پنج یا شش لقمه بهشون میدم 

شربت سانستول و سیدرال میدم 

تموم شد فروگلوبین میدم زینک هم گاهی 

گاهی هم شربت ویتامین د 

بادوم روزی چندتا 

شیر روزی دولیوان 

میوه دو وعده 

تخم مرغ آب پز روزی یه دونه 

و چون تحرک دارند همه رو میسوزونن 

شما ماشالا وزن بچت کم نیست که نگرانی 

سعی کن ویتامین های بدنشو هم با تغذیه هم با دارو تامین کنی ولی لازم نیس هیکل بچه رو بریزی بهم