2777
2789
عنوان

کلی فحش خوردم امشب

327 بازدید | 23 پست

دارم با گریه می‌نویسم  خوابم نمیبره دارم دق میکنم

تاپیک قبلی حرف خالمو گفتم

امشب مامانم کلی فحش داد بهم اخرشم گفت دشمن شاد کن

هر چی فحش تو دهنش بود گفت

بیشعور کسافت آشغال عوضي.....

کاش زودتر این روزا تموم شه

آبجیم منو بعد ۸ روز دیده میگه چرا انقدر قیافت ناراحت و لاغر شده

میگم از دست مامانی

من اصلا به کنکور ۴۰۵ نمیرسم...منو میکشن اینا با حرفاشون 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

خیلی سخته درک میکنم امسال مدرسه میرفتی؟

بله تا اواسط اسفند 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشیاکثر کسایی که رشته های تاپ قبول شدن سال اول نبوده

من خودم به عشق شهید بهشتی میخوام پشت بمونم.

مامانم میگه امسال نشد سال بعدم نمی‌شه 

من خودم به عشق شهید بهشتی میخوام پشت بمونم.مامانم میگه امسال نشد سال بعدم نمی‌شه

اولش همینو میگن... 

اونام راه میان باهات بعد یه مدت 

صبر کن

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

درست را بخوان فقط

از شهریور میخوام استارت بزنم

تیر هم باید کنکور بدم تازه...هوف

تاپیک آخرم راجع به کنکور همسرمو بخون و ناامید نشو 🥲😍❤️‍🩹

خوندم

افرادی مثل همسر شما رو انگار خدا بغل کرده

کاش داستان موفقیت منم اینجوری بشه😭😭😭😭

عزیزم تو دیروز منی اگه بخوای خودتو بسپاری حرفای مادرت یه ادم تو سری خور بی زبون بار میایی که هیچی اعتماد به نفس نداره و جرات هیچ کاری هم نداره و همه پرو بالت میشکنه

پس تمرکزتو فقط بذار روی رشد و پیشرفت و باهاشون بحث نکن چون روانیت میکنن

آبجیم قرار بود با ی پسره ازدواح کنه سال آخر دانشگاه پسره زد زیر قولش رفت با یکی دیگ 

آبجیم با گریه برای آزمون استخدامی میخوند  

کل فامیلمون از اینکه تو این وضعیت بود خوشحال بودن 

میومدن بهش میگفتن مریضی گرفتی 

چت شده دختر برو ازدواج کن 

آبجیم چیزی نمیگف چون به خودش ایمان داشت 

و پافشاری کرد و قبول شد الانم وکیله 

خواستم بگم که تو قوی تر این حرفایی 

تو قبول میشی دختر 

نگران نباش 

بشین بخون و همیشه برای انگیزه گرفتن اون حالت تمسخر کردن خالتو یادت بیار 

چون قراره ناراحت شدنشو ببینی

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

عزیزم تو دیروز منی اگه بخوای خودتو بسپاری حرفای مادرت یه ادم تو سری خور بی زبون بار میایی که هیچی اع ...

تو خونه راه میرم چپ چپ نگاه میکنه

اخلاقش خیلی بده

با حرفایی که زده من عمرا بتونم با فامیل مواجه بشم