2777
2789

هر کی میبینه منو چه مرد چه زن یجور عجیبی رفتارش عوض میشه

مردا ک اصلا نگم😑 هر جمعی میرم همه توجها رو منه حتی اون کاپلا حتی متاهلاااااا🤦‍♀️

مثلا دورهمی باشیم پارتنرای دوستام همش سعی دارن باهام بحث کنن حرف بزنن یا خوراکی درینکی چیزی باشه اول ب من تعارف میکنن واسه من میریزن

حالا رل خودشون بغل دستشونه هااا🤐

منم خیلی خانومانه رفتار میکنم اگرم از هولیشون بود صدتا دختر هس درسته تو حلقشون میرن ولی ب اونا اصن محل نمیزارن

یا کلا بیرون باشم خریدی اداره ای جایی تو اولویتم میزارن

حتی دوران دانشجویی ک با اتوبوس میرفتم میومدم راننده ها همیشه صندلی اول میزاشتنم 😂گرم میگرفتن شدید حالا منم محل نمیدادم🚶🏻‍

یا باهر کی اشنا میشم نصف حرفاش میشه تعریف کردن از ظاهرم چ تو چت چ حضوری

ک وای چشات درشته، چشات فلان رنگه، پوستت فلان طوره، باربی هسی فلان

حتی هم اتاقیام تو خوابگاه نگاه دیگه ای بهم داشتن همش میگفتن باشگاه میری چند ساله میری منم همش قسم ک فق ۳ ماه تابستونا میرررررم😑😂

یادمه کلاس هفتم یکی از همکلاسیام میگف عاشقت شدم🤣 منم میگفتم مگ میشه میگف اره. اون موقع درکی از اینجور گرایشات نداشتم هنو

خلاصه ک اره

مرسی اَه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود گفتی هنوز دو نشده 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

چه کمکی از ما برمیاد؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️