2777
2789
عنوان

دستمزد

136 بازدید | 5 پست

۳ ماه پیش همکار شوهرم یه کاری داشت شوهرم یک فردی رو براش پیدا کرد گفت ۲ میلیون میگیرم کار و دو هفته ای تحویل میدم.. ۲ میلیونم همون اول کار گرفت.. خلاصه هرروز بهونه می اورد و جواب نمیداد.. شوهرم شب و نصفه شب درگیر این کار بود تا بالاخره ۲ هفته پیش تحویل داد.. وقتی همکار شوهرم کار و دید یه سری تغییرات خواست.. شوهرمم ب اون اقا گفت تو تغییر بده من بازم بت پول میدم.. خلاصه تا دیروز ک کار کلا تموم شد.. حالا همکار شوهرم به شوهرم ۱۲۰۰ داده گفته ۵۰۰ بده به اون اقا ۷۰۰ برای خودت بردار و کلی اصرار ک تو ۳ ماه برام زحمت کشیدی!! شوهرم گفته من نمیخام برنمیدارم.. اونم گفته این برا تو اصلا اتیشش بزن اما پس نده.. حالا شوهرم میخات کل پول و به اون اقا بده.. به نظرم حقش نیس چون کل کارش ۲ میلیون بوده حالا یرا یه سری تغییرات جزئئ بش ۱۲۰۰ بده.. بعدم خیلی دیر تحویل داد کار رو.. و دلیل مهمتر از همه.. شوهرم و یه سری ادم دیگ ماهانه پول میذارن برای فقرایی ک هیچی ندارن.‌ سقف درست میکنن.. یه اتاق ساده فقط برای زندگی.. حالا ماه پیش ما پول کم اوردیم.. دست نگه داشتیم تا پولا تکمیل شن.. من به شوهرم گفتم خب تو ۷۰۰ به اون آقا ک زحمت کشیده بده و ۵۰۰ رو بذاریم رو پول فقرا تکمیل شه در هر صورت اون پول و داده به تو.. فقرا واجب ترن.. نظر شما چیه؟

اگه اینقدر معطل کرده برای تشکر باید پول بیشتر بدید.🤔 حرف شما درسته.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی طرف خودش گفته500بده به اون آقا یعنی حق الزحمه اون آقا500بوده دیگه چه دلیلی داره همسر شما کاسه داغ تر از آش بشه همه پول رو بده به اون طرف. شاید صاحب پول راضی نباشه کل پول رو بدین به اون طرف. البته من نظر شخصی خودم رو گفتم و هدفم هم کمک کردن تو تصمیم گیری به شما هست. بازم خودتون فکر کنین و تصمیم درست بگیرید.ببخشید رک حرف زدم موفق باشید. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
وقتی طرف خودش گفته500بده به اون آقا یعنی حق الزحمه اون آقا500بوده دیگه چه دلیلی داره همسر شما کاسه د ...

همسرم همیشه کاسه داغتر از آش هست متاسفانه نه خواهش میکنم عزیزم.. مرسی از نظرتون