۳ ماه پیش همکار شوهرم یه کاری داشت شوهرم یک فردی رو براش پیدا کرد گفت ۲ میلیون میگیرم کار و دو هفته ای تحویل میدم.. ۲ میلیونم همون اول کار گرفت.. خلاصه هرروز بهونه می اورد و جواب نمیداد.. شوهرم شب و نصفه شب درگیر این کار بود تا بالاخره ۲ هفته پیش تحویل داد.. وقتی همکار شوهرم کار و دید یه سری تغییرات خواست.. شوهرمم ب اون اقا گفت تو تغییر بده من بازم بت پول میدم.. خلاصه تا دیروز ک کار کلا تموم شد.. حالا همکار شوهرم به شوهرم ۱۲۰۰ داده گفته ۵۰۰ بده به اون اقا ۷۰۰ برای خودت بردار و کلی اصرار ک تو ۳ ماه برام زحمت کشیدی!! شوهرم گفته من نمیخام برنمیدارم.. اونم گفته این برا تو اصلا اتیشش بزن اما پس نده.. حالا شوهرم میخات کل پول و به اون اقا بده.. به نظرم حقش نیس چون کل کارش ۲ میلیون بوده حالا یرا یه سری تغییرات جزئئ بش ۱۲۰۰ بده.. بعدم خیلی دیر تحویل داد کار رو.. و دلیل مهمتر از همه.. شوهرم و یه سری ادم دیگ ماهانه پول میذارن برای فقرایی ک هیچی ندارن. سقف درست میکنن.. یه اتاق ساده فقط برای زندگی.. حالا ماه پیش ما پول کم اوردیم.. دست نگه داشتیم تا پولا تکمیل شن.. من به شوهرم گفتم خب تو ۷۰۰ به اون آقا ک زحمت کشیده بده و ۵۰۰ رو بذاریم رو پول فقرا تکمیل شه در هر صورت اون پول و داده به تو.. فقرا واجب ترن.. نظر شما چیه؟