2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدید

105 بازدید | 12 پست

خواهرم ۸ هفته بارداره حالت تهوع هاش دو روزه قطع شده و امروز یهو‌ به خونریزی افتاد بعد خونریزی قطع شد و لکه بینی داره دور نافش درد میکنه و کمرش درد میکنه بنظرتون علتش چی میتونه باشه فردا وقت دکتر داره ولی ممنون میشم شماهم نظرتون بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره اورژانس ی سونو میکنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خونریزی تو بارداری یا به خاطر جفت پایینه یا به خاطر هماتوم 

یا خدای نکرده سقط 

کاش همین امروز برید سونوگرافی و بیمارستان 

اگه نمیشه تا فروا استراحت مطلق باشه خواهرت صب زود برید پیش دکترش 

خونریزی تو بارداری یا به خاطر جفت پایینه یا به خاطر هماتوم یا خدای نکرده سقط کاش همین امروز برید سون ...

اره عزیزم منم بهش گفتم امروز بره همه دکترا زنگ زدیم تعطیل بود الان استراحت میکنه فردا صبح میره ، عزیزم میگه سب سالم خوابیده وصبح بیدار شده دیده خون اومده ازش بعد خونریزی قطع شده و لکه بینی شروع شده 

خونریزیش چقدر بود؟؟شاید هماتوم داشته باشه ...باید استراحت کنه ودکترم بهش شیاف میده که استفاده کنه

میگه اولش انگار پریود شدم لباسش کثیف شده بوده بعد کم شده و لکه شده تاالان لکه بینی داره ،هماتوم چیه عزیزم

میگه اولش انگار پریود شدم لباسش کثیف شده بوده بعد کم شده و لکه شده تاالان لکه بینی داره ،هماتوم چیه ...

آهان انشالله که هماتوم باشه تو نت بزنی نوشته چیز خاصی نیس فقط باید استراحت کنه ودکتر شیاف میده ...کاش امروز میرفت بیمارستان دیگه تا فردا صبر نمیکرد

آهان انشالله که هماتوم باشه تو نت بزنی نوشته چیز خاصی نیس فقط باید استراحت کنه ودکتر شیاف میده ...کا ...

الان بره بیمارستان یا دیره؟ راهش دوره گفت بمونم یهو فردا برم دکتره خودم، ولی کاش میرفت بیمارستان 

الان بره بیمارستان یا دیره؟ راهش دوره گفت بمونم یهو فردا برم دکتره خودم، ولی کاش میرفت بیمارستان

دیر نیست ولی صبح میرفت بهتر بود الانم اگه میتونه بره یا اگه  دکتر خودش صبح ها هس بمونه بره دکتر خودش ....دکتر خودش عصر ها باشه به نظرم بیمارستان بره بهتره دیگه باز مونده به نظر خودش