خواهرم ۸ هفته بارداره حالت تهوع هاش دو روزه قطع شده و امروز یهو به خونریزی افتاد بعد خونریزی قطع شد و لکه بینی داره دور نافش درد میکنه و کمرش درد میکنه بنظرتون علتش چی میتونه باشه فردا وقت دکتر داره ولی ممنون میشم شماهم نظرتون بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
خونریزی تو بارداری یا به خاطر جفت پایینه یا به خاطر هماتوم یا خدای نکرده سقط کاش همین امروز برید سون ...
اره عزیزم منم بهش گفتم امروز بره همه دکترا زنگ زدیم تعطیل بود الان استراحت میکنه فردا صبح میره ، عزیزم میگه سب سالم خوابیده وصبح بیدار شده دیده خون اومده ازش بعد خونریزی قطع شده و لکه بینی شروع شده
الان بره بیمارستان یا دیره؟ راهش دوره گفت بمونم یهو فردا برم دکتره خودم، ولی کاش میرفت بیمارستان
دیر نیست ولی صبح میرفت بهتر بود الانم اگه میتونه بره یا اگه دکتر خودش صبح ها هس بمونه بره دکتر خودش ....دکتر خودش عصر ها باشه به نظرم بیمارستان بره بهتره دیگه باز مونده به نظر خودش