2777
2789

خیلی بده عکس یکیو بدون اجازش بذارن که بقیه راجع بهش نظر بدن😐

من همیشه به این فکر میکنم  کسایی که راحت عکس اینو اونو میذارن خودشون مشکلی ندارن که این اتفاق برا خودشون بیفته🤔

پ.ن:کاش مسئولین سایت اینقدر که سر بقیه چیزا حساسن و سریع تاپیک و کاربری میترکونن به اینچیزام توجه میکردن 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عذاب وجدان میگیرم از این کارا

شاید طرف راضی نباشه شاید کسی بشناسش و...

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اکثرا عکس خودشونو میزارن برا نظر خاهی ولی الکی میگن یه نفر دیگست

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من کلا عکس هیچکسی تو گوشیم ندارم و هیچوقت سیو نمیکنم

اصلا برام جالب نیست تو گالریم عکس بقیه رو داشته باشم 

آخه که چی!!

درک نمیکنم تخریب کردن بقیه چه احساسی داره:/

خب همه آدما قیافشون باهم فرق داره،همشونم در آخر ازدواج میکنن،این نیاز هر انسانیه

چون صرفا طرف به نظر بقیه زیبا نیست،باید بره بمیره کلا قید زندگیو بزنه؟؟

چه طرز تفکریه

من اصلا باور نمیکنم حرفاشونو همشون دروغگو هستن کسی عکس خودش یا خانواده خودشو اینجا نمیزاره مگه اینکه از عکس دوست و آشنا و فامیل دور سو استفاده کنه

الکی میگن بیاین عکس زن داداشم عکس جاریم عکس خودم عکس شوهرم عکس کوفت درد سرطان مرضضضضض 

حالم از این دروغگوهای مریض بهم میخوره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اتفاقا قانونا جرمه و حکمش خیلی سنگیننینی سایت بی در و پیکره

خونه کاربره که زبونش دراز بود، پیج باز بوده 

مگر چیکار کردم 

الکی شلوغش کردید 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
غیرقانونیه میشه شکایت کنن مجازات می کنن

خیلی بعیده که کسی که عکسش رو گذاشتن بفهمه

به نظرم این مسئولیت سایته که مراقب باشه و این تاپیکا رو ممنوع کنع

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️