2777
2789
عنوان

همکار احمق

324 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من معلمم امسال سال اول تدریسم بود یکی از همکاران خیلی تو دفتر اذیت میکرد مدام ادای حرف زدن بقیه و در می آورد یا مسخره میکرد تو کار بقیه دخالت میکرد یه بار ادای من و در آورد منم گفتم ماشاء الله چه بازیگر خوبی هستی چه خوب ادا در میاری ادامه بده یه چیزی میشی دیدم خیلی بهش بر خورد و ساکت شد .یه بارم داشتم گزارش کار کلاس میدادم چون خیلی تو کارم دخالت کرده بود منم بدم نیومد یهو اومد وسط گفت یه چیزی بهت بگم منم گفت نه 🙄🙄همینطوری ماتش برد و سریع کشید عقب اما هنوزم از رو نمیره 

چند روز پیش رفته بودم مدرسه دیدنش بهم گفت تو خیلی بلدی از اون یلدای روزگار منم گفتم تو روز کاری که همه عوضی هستند اما نخواد عوضی باشه باید عوض بشه منم عوض میشم اما عوضی نیستم هیچی نگفت ساکت شد 

ولی نمی‌دونم چرا از رو نمیره 

البته اینم بگم از اول سال که مهر ماه خیلی اذیتم کرد که دیگه منم مقابله به مثل کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمت گرم آفرین، بازم هرچی گفت کوتاه نیا انقدر برین بهش که بکشه عقب ،انقدر از این آدمای عقده ای بدم میاد که حد نداره محیط کار رو میکنن یه جای سمی برای بقیه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

هرجا بری از این همکارا هست همه جا 

من خودم داشتم اومد گفت تو فلان نکردی و نگفتی وال نکردی گفتم خودت برو انجام بده جای من مثل اینکه شما خیلی بلدی منم ازت یاد میگیرم رفت منم مثلا وایسادم ببینم چکار میکنه ضایع شد از اون روز دوری کرد دیگ ولی همکار شما از رو نمیره مثل اینکه

هرجا بری از این همکارا هست همه جا من خودم داشتم اومد گفت تو فلان نکردی و نگفتی وال نکردی گفتم خودت ب ...

چند روز پیش یهو. اومد گفت من در مورد او این فکر و میکنم اون فکر و میکنم 

منم قشنگ وایسادم نگاهش کردم حرفش که تمام شد بهش گفتم چه حالیه تو در مورد من فکر می‌کنی من اصلا در مورد تو فکر نمیکنم 

خوشبحالت خیلی بیکاری کاش منم مثل تو بیکار بودم البته از وقتم استفاده ی بهتری میکردم 

اما ساکت نمیشه به هیچ عنوان 

متو جه نشدم چه ربطی به گزینش داره ؟

گفتی ادای شمارو در میاره اینکه سالم یا مشکل ذهنی و جسمی داره تو گزینش ملاک برای قبولی ، چه جوری اینو استخدام کردن خدا میدونه وگرنه کارهاش نرمال نیست

میخوای از رو بره ؟ تازه کل کل و شروع کردین در ضمن شما خیلی جدی گرفتی سال اوله تدریسته نمیگم زیاد گرم بگیر اما زیاد خشک نباش

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"