2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت خیابونی

444 بازدید | 33 پست

میخام ازش شکایت کنم 

حالا گفتن قرازه بیان معذرت خواهی کنن اگه اومدن بگم برو مثل بقیه عروسات که براشون سرویس طلا و یخچال ساید و اینه شمعدون خریدی برا منم بخر که دیگه نتونی بهم بگی خیابونی

چون منو نمیخاست هیچ خرجی نکرد برام 

با اینکه پولداره یک هزار تومن خرج ما نکرد اما برا بقیه بچه هاش همه رسم و کادوها رو بجا اورد 

حالا بگم بهش یا نه اگه اومدن عذرخواهی قبول کنم و هیچی نگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده نباش.آشتی کنی فردا بدتر میکنه.توپ تو زمین اون افتاد.قطع رابطه و خلاص‌

از خداشه قط ارتباط بشه 

چون چشم ندارن منو ببینن چون فک میکرد من یک دختر دست وپا چلفنی از ی خانواده فقیر و پایینم اما وقتی عقد کردیم فهمید که الکی مخالفت میکرده

به شوهرم گف اونو از تو خیابون پیدا کردی با همون برو دیگه 

خیلی حرف بدی زده...واکنش شوهرت چی بود

شوهرم گفت دهنتو درست باز کن بعدم از خونشون زدیم بیرون چون فامیلاش بودن دیگه شوهرم به مادرش بیشتر از این بی احترامی نکرد همش میگه واگذار کن به خدا

اما من دلم اروم نمیگیره میگم باید هرجایی که برا عروسای دیگش کرده برا منم بکنه تا دیگه دهنشو درست باز کنه چون هیچی خرج من نکرده براش مهم نیستم 

یا هم برم شکایت کنم بکشونمش دادگاه بعدم قط،ارتباط 

شوهرت چرا هیچی‌نگفته؟

گفت دهنتو درست باز کن چون ۲۰ نفر مهمون تو خونه ننه ش بود دیگه بیشتر از این بی احترامی نکرد منم هیچی نگفتم اما دلم اروم نمیگیره میگم باید ازش شکایت کنم تا خبرش به فامیلاش برسه همسنکه بفهمن من شگایت کردم میفهمن که  شوهرم پشتم بوده برا شکایت 

اگه هم میخان عذرخواهی کنن باید طلا و لوازمایی که برا بقیه پسراش خریده برا ما هم بخره 

شوهرم گفت دهنتو درست باز کن بعدم از خونشون زدیم بیرون چون فامیلاش بودن دیگه شوهرم به مادرش بیشتر از ...

ولش کن وسایلم بگیری چون با نارضایتی بوده براتون خیری نداره

باهاشون زیاد دیگه در ارتباط نباشید زندگی خودتون پیش ببرید

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.