2777
2789
عنوان

کی مثل من رژیم میگیره

53 بازدید | 9 پست

صبحانه نخوردم ناهار کم خوردم عوضش یه ویتامینه بزرگ خوردم 🙃🫠

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه ساله روی ۷۷ درجا میزنم هی دو کیلو سه کیلو کم میکنم هی ول میکنم عین کش تمبون برمی گرده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
منم ناهار و شام خیلی کم خوردم امروز ۷۰۰کالری

آفرین بهت تازه شروع کردی؟

ارهههه 😢

کالری شماری؟ 

تو وزنت چقدره؟

کالری شماری؟ تو وزنت چقدره؟

۶ماهه مشکلات خانوادگی دارم چاق شدم 

۷۰بودم

الان چاق شدم ۷۹

هزار کالری کردمش

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

۶ماهه مشکلات خانوادگی دارم چاق شدم ۷۰بودمالان چاق شدم ۷۹هزار کالری کردمش

میدونم منم وقتی افسرده تر میسپ چاقتر میشم مستقیم به اعصاب ربط داره

میدونم منم وقتی افسرده تر میسپ چاقتر میشم مستقیم به اعصاب ربط داره

پرخوری عصبیییی

وای وای 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌