2777
2789

شاغل اداره دولتی ام جای شلوغی هم هستم ۵/۳۰ صبح پامیشم میرم سرکار تا ظهر خیلی کار میکنم میام خونه تا شب بچه از بغلم پایین نمیره یکسالشه شب تا صبح هم به سبک پستونک شیر میخوره اصلا خواب و استراحت کافی ندارم …خونه ای که همیشه عین دسته گل بود و برق میزد شده یه ویرانه همه چی نامرتب و شلخته …از خودم بدم میاد…حس ناکافی بودن دارن

والا من خونه دار با بچه کوچیک همینم چه برسه به شما

خیلی هم کافی هستی

ماشالا بهت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو بزار جای کسی که شاغل نیس

اون‌که‌حسش ناکافی بودن بیشتری می کنه

تو شاغلین هم خانه داری هم مامانی هم همسری

چند تا شغل داری خسته نباشی خدا قوت

خدا رو شکر کن چند تا توانایی داده بهت

این حرفو نزن

جملات انگیزشی بخونه و بنویس بزار جلوی چشمت

خیلی ها ارزوشونه که شغل داشته باشن،،، 

شما فقط خسته ای یه مقدارر،،، یه دوروز استراحت کنی درست میشه 

خداروشکر که جووونی و میتونی کار کنی! 

مگه حقوق نداری؟؟ به یه خانومی بگو هفته ای یه بار بیاد خونه ات رو مرتب کنه،،،،، 

خودت هم ما بقی هفته ذر حد ظاهری جمع و جور کن،،،، 

تنها نیستی گلم .بیشتریا تو این موقعیتیم

کافی هستی زیادی هم کافی هستی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

والا من خونه دار با بچه کوچیک همینم چه برسه به شماخیلی هم کافی هستیماشالا بهت

مشکلم اینه همیشه تمیز و مرتب بودم و دیگران همیشه تعریف کردن الان استرس اینو دارم که وای چرا مثل قبل نیستم…اینستا هم میبینم همه تمیز و مرتب فقط منم که خونم بهم ریخته 

مشکلم اینه همیشه تمیز و مرتب بودم و دیگران همیشه تعریف کردن الان استرس اینو دارم که وای چرا مثل قبل ...

اینستا نرو از زندگی ناامید میشی

خب الان هم شاغلی هم هم بچه نو پا داری مطمئن باش هیچ کس ازت توقع نداره مثل قبل باشی

خودت هم توقع نداشته باش وگرنه نابود میشی

بذار بچه ات بچگی کنه سخت نگیر

جمعه ها با همسرت اساسی تمیز کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟