شاغل اداره دولتی ام جای شلوغی هم هستم ۵/۳۰ صبح پامیشم میرم سرکار تا ظهر خیلی کار میکنم میام خونه تا شب بچه از بغلم پایین نمیره یکسالشه شب تا صبح هم به سبک پستونک شیر میخوره اصلا خواب و استراحت کافی ندارم …خونه ای که همیشه عین دسته گل بود و برق میزد شده یه ویرانه همه چی نامرتب و شلخته …از خودم بدم میاد…حس ناکافی بودن دارن
والا من خونه دار با بچه کوچیک همینم چه برسه به شما
خیلی هم کافی هستی
ماشالا بهت
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من خونه دار با بچه کوچیک همینم چه برسه به شماخیلی هم کافی هستیماشالا بهت
مشکلم اینه همیشه تمیز و مرتب بودم و دیگران همیشه تعریف کردن الان استرس اینو دارم که وای چرا مثل قبل نیستم…اینستا هم میبینم همه تمیز و مرتب فقط منم که خونم بهم ریخته
مشکلم اینه همیشه تمیز و مرتب بودم و دیگران همیشه تعریف کردن الان استرس اینو دارم که وای چرا مثل قبل ...
اینستا نرو از زندگی ناامید میشی
خب الان هم شاغلی هم هم بچه نو پا داری مطمئن باش هیچ کس ازت توقع نداره مثل قبل باشی
خودت هم توقع نداشته باش وگرنه نابود میشی
بذار بچه ات بچگی کنه سخت نگیر
جمعه ها با همسرت اساسی تمیز کن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟