2777
2789
عنوان

یادم میوفته عوقم میگیره

284 بازدید | 23 پست

وای خداااا حالم بده🤮🤮🤮 امشب یه جایی بودیم شام املت بود اصلا همه چی بهش زده بودن خوردم اما حالت تهوع گرفتم محتویاتشو میگم من که اولین بارم بود همچین چیزی خوردم

پیاز،سیر،فلفل دلمه ای،گوجه،قارچ،تخم مرغ،کالباس،پنیر پیتزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هیچی نداشتن 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

فک نکنم بد باشه هات

حتما از اینستا یاد گرفته 😅

فقط دنبه می‌تونه حال منم بد کنه والسلام

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ترکیباتش که خیلیم خوبه

آخه ما کالباس وپنیر پیتزا به املت نمیزنیم تازه بخوایم درست کنیم قارچ وپیاز وتخم مرغ یا گوجه وسیر وفلفل دلمه ای وتخم مرغ میزنیم همه رو یه جا نمیزنیم طعمش خوب بود ولی حالت تهوع گرفتم 

آخه ما کالباس وپنیر پیتزا به املت نمیزنیم تازه بخوایم درست کنیم قارچ وپیاز وتخم مرغ یا گوجه وسیر وفل ...

چراا ما درست میکنیم ولی خب کالباس نمیریزیم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من که خوشم اومد ولی بدمم بیاد دلم نمیاد مثل شما اینجوری بگم در موردشون

اخه واقعا حالت تهوع گرفتم دخترمم اومده بود خونه اونم میگفتم حالم بد شده کاش همون این همه موادرو قاطی نمیکردن