2777
2789

بیاید گپ بزنیم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک و سال ونیم باهم بودیم به جلسه خواستگاری هم رسید اما همه چیز بهم ریخت الان حدود سه ساله جدا شدیم حالم خوبه پذیرفتم سپردم دست خدا فکر میکنم که اگه باهاش ازدواج میکردم خوشبخت نمی‌شدم روی واقعی خودشو بهم نشون داد 

بد

چند وقته جدا شدی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بایکی دیگه رفتم و بعد از ۵ سال همچنان سعی در فراموشی دارم کاتم از طرف خودم بود چون حس کردم ادم خوبی ...

ازش خبر داری؟

یک و سال ونیم باهم بودیم به جلسه خواستگاری هم رسید اما همه چیز بهم ریخت الان حدود سه ساله جدا شدیم ح ...

خداروشکر که حالت خوبه

چند وقته جدا شدی

نرسیدم که جدا شم.من ازدواج کردم اونم ازدواج کرد مجبور شدم فراموشش کنم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ازش خبر داری؟

از همه جا بلاکش کردم و به احترام پارتنر فعلیم که ۳ ساله باهاشم اصلا هیچی ازش نگه نداشتم اما گاهی با اینستای فیک یه نگاهیی میندازم در حد سالی دوبار اما هفته ای یکبار همچنان دلم هواشو میکنه حتی چندباز زنگید که برگردیم اما میدونم اصلا باهم نمیسازیم جوابشو ندادم اما دلم دائم هواشو میکنه