2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی سفارش داده مگه؟ در باز نکنی این وقت شب

همسرم میگه راهشون دوره در باز کن،کلی سر این بسته سرم غر زد چون خوراکی‌های نگفت بهم میگه می خوام سوپرایز کنم 

سوپرایز بخوره تو سرم کلی سر این بسته بهم غر زد ودعوام کرد مجبورم باز کنم ولی از استرس می ترسم جای دور افتاده وپرتی زندگی می کنم

همسرم میگه راهشون دوره در باز کن،کلی سر این بسته سرم غر زد چون خوراکی‌های نگفت بهم میگه می خوام سوپر ...

والا چی بگم آخه این وقت شب؟ تنهام هستی ،ولی شاید چون شوهرت میگه باز کن مشکلی نباشه .. مراقب باش عزیزم

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

والا چی بگم آخه این وقت شب؟ تنهام هستی ،ولی شاید چون شوهرت میگه باز کن مشکلی نباشه .. مراقب باش عزیز ...

بخدا کلی گریه کردم بهش گفتم خدا نکنه خفتم کنن بلایی سرم بیارن تو مسئولی تو پیام تعهد کتبی ازش گرفتم که بعد زیرش نزنه یه همچین آدم ترسویی هستم من شوهرم میگه اینا همش تاثیرات نی نی سایته 

میگم واقعیت جامعه اس نمی فهمه ،خداکنه گشت روستامون بیدار باشه و واقعا بسته شون رو تحویل بدن و برن  بتونم بخوابم