2777
2789
عنوان

سوسک توی نون نانوایی پخته بود

123 بازدید | 10 پست

دوستان من مو سوسک مورچه خیلی زیاد حالا چیزای مختلف توی غذا های بیرون یا خونه  کسی میبینم دیگ نمیتونم اون غذا رو لب بزنم 

مثلا دو روز پیش توی نون سوسک دیدم😭 یه سوسک بال دار کوچیک آلمانی که توش پخته شده بود

دیگ کاملا از اشتها افتادم

یا اگر توی آشپزخونه سوسک ببینم دیگ تو اون ظرفا نمیتونم غذا بخورم

خیلیا میگن تو وسواسی مهم نیس یا زیاد حساس شدی که میبینی 

اصلا حالم خوب نیس

خوب سم بزن خونتون سریع چپه میشن میفتن..بعدم نون و از کجا گرفتی میبردی بهشون میگفتی ،اه ،حالم بهم خورد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من حالم بد شد داشتم دستم هم خوراکی می خوردم حق داری والله سوسک پخته وای 

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

خوب سم بزن خونتون سریع چپه میشن میفتن..بعدم نون و از کجا گرفتی میبردی بهشون میگفتی ،اه ،حالم بهم خور ...

ن خونمون نیس 

اگر جایی ببینم نمیتونم بخورم منظورم اینه 

مثلا الان توی نون نونوایی دیدم تا چهار پنج ماه شاید نتونم نون بخورم تا از یادم بره🥲 انقد اذیتم 

حالا چرا به ما گفتی؟ دیگه نونم باید با نگرانی بخوریم 😕

آخه به من میگن حساسی حالا یه نون اینجوری شده 

من خیلی از دوستام راحت مثلا مو ببینن جدا میکنن بقیش میخورن 

میخواستم ببینم بقیه هم حساسن

یا اصلا راه حلی هست که به منم بگن حساسیتم کم شه

حالا چرا به ما گفتی؟ دیگه نونم باید با نگرانی بخوریم 😕

من چند وقت پیش نون خرییدم شانس آوردم دندونم نشکست،از این سنگ نمکها استفاده کرده بودن..یه تیکه بزرگ لای نون بود ..دندونمم قبلا پر کردم اگه بهش میخورد بدبخت بودم ..کلا نونوایی ها دقتشون صفر..بهداشتشونم که نگم ..انگار فقط نون میپزن واسه پول ..خمیر و لمبه و خمیر میدن دستت..مشهد نوناش افتضاحه نمیدونم اصلا نمیشه جوید ..سنگگ هم میگیرم افتضاحه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آخه به من میگن حساسی حالا یه نون اینجوری شده من خیلی از دوستام راحت مثلا مو ببینن جدا میکنن بقیش میخ ...

بله حساسیت بیش از حد داریم ماها. منم از پارسال اینجوری شدم، بعد از یه سری مشکلاتی که پیش اومد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من چند وقت پیش نون خرییدم شانس آوردم دندونم نشکست،از این سنگ نمکها استفاده کرده بودن..یه تیکه بزرگ ل ...

ببین من پارسال یه مشکلاتی برام پیش اومد که وسواسی شده بودم، هرچی می‌خوردم دلم به هم می‌خورد، همش حس می‌کردم شاید یه چیزی توشون باشه که از چشمم دور بمونه و بخورم، همش توی خوراکیها رو با وسواس نگاه می‌کردم، ولی هیچی توی نونا پیدا نکردم 🙂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...