2777
2789

من باید در کنار دانشگاه کار کنم

دوتا ایده تو ذهنم هست به نظرتون کدوم بهتره 

یکی اینکه مدرک دستیار دندون پزشک رو بگیرم تو مطب کار کنم

دو اینکه با پودر سنگ مصنوعی بشقاب یا یا کاسه های کوچیک درست کنم بفروشم

اگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید🙂❤🌼

صبر کنید الان عکس اون بشقاب هایی که گفتم و میذارم

کاربری گاهی دست دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستیار دندان رو من امروز زنگ زدم پرسیدم پاره وقت ساعت ۳ تا ۹ شب شنبه تا ۴ شنبه هفت و نیم میدادن خیلی ...

کمه ولی من خودم میخوام مستقل باشم 

به بابام بگم پول بهم میده ها اما دوست دارم تلاش کنم که ارادم قوی شه

کاربری گاهی دست دوستمه

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کار

ولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هست

دغدغه ی فروش نرفتن هست

دغدغه ی خرید مواد و وسایل مربوطه و...

اولاش ممکنه کاراخوب درنیاد اصلا کسی خوشش نیاد بخره تواین شرایط اقتصادی

اصلا شاید هزینه ی تهیه هرکدوم خیلی بالا شد ارزش نداشت نصرفید

ناامیدی کم آوردن خسته شدن جازدن و...داره

ولی خب

از ی طرف تو اولی زیر دستی و وابسته ب اینکه تا کی میتونی تو یمطب کار کنی یوقت دگت‌نگه بفرما برو یکی دیگه جات بیارن ناراحت شی

ولی تو دومی ی حرفه یا شاید کارگاه خودتو درآینده راه انداختی گسترش دادی بزرگتر شد ایده ها بهتر شد و اصلا دوره و پیج خودتو داشتی و خودت خانوم خودت بشی

از قدیم گفتن هرچی چیزی ارزشمند تر مسیر رسیدن بهش سخت تر

درخواستی دوستی نمیپذیرم  چ زن چ مرد .در تاپیک ها مطرح کنید ممنون.درصورت  مشاهده با دوستان نی نی سایتی اکانت تون رو ب حالت تعلیق در میاریم 

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کارولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هستدغدغه ی فروش ن ...

دقیقاا همینطوره

دستیار دندون پزشک شاید بهتر باشه اما ساعت کار دست من نیست

کاربری گاهی دست دوستمه

.

خیلی خوشگلن عزیزم‌ ایشالله موفق شی🙏🏻 منم دعاکن🙏🏻

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کارولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هستدغدغه ی فروش ن ...

اسارتر هر چی می‌خواستیم بگیم رو ایشون به بهترین شکل گفتن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مورد اول بهتره به نظرم دو تا هم خوبن البته

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃