2777
2789

رفتم تو یه لوازم ارایشی عطر بخرم برام چندتا اورد بوی هیچ کدومو دوس نداشتم گفتم زشته این همه وقتشو گرفتم چیزی نخرم یه رژ گرفتم بعد الان رنگه رژه ام دوس ندارم😭😭😭😑

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باراها این کارو کردم،،،میگم بارآخره

بازم دفعه دیگه،،،  

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم باراها این کارو کردم،،،میگم بارآخرهبازم دفعه دیگه،،،

اره دریای احمق بودنم ته نداره😭

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

من تاخوشم نیادواقعاچشمونگیره نمیخرم هرچقدم کجکی نگام کنه بی فایدس ازین فروشنده هایی که دیگع ول نمیکنن هم خوشم نمیادرفتیم مشهدداشتیم رامیرفتیم ب زووورمیبردن تومغازه ول نمیکردن تانخری

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
اره دریای احمق بودنم ته نداره😭

نگو

آخریش مدادچشم وکفش

لامصب کفش آخه😤

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم قبلا اینجوری بودم یکبار اشتباهی رفتم تو بوتیک لباس مردونه مجبور شدم تیشرت مردونه بگیرم 😂😂

ولی الان اینطور نیستم .

تا وقتی از چیزی رضایت نداری نگیرش . یا قبل از اینکه بری تو مغازه چک کن ببین واقعا چیزی نیاز داری یا نه .

و وقتی میری داخل زیاد طول نده که مجبور نشی چیزی بگیری . هم ن اول سریع نگاه کن اگه چیزی خوشت نیومد بیا بیرون. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کفش گرونه خیلی درد داره بعدش😂

اونجا اندازم بود

الان پامو میزنه

مدادومیزنم انگارشدم قطام😩

من کم خریدمیکنم ،،،بعدش اینجورشه میسوزم