2777
2789
عنوان

از گشنگی دادن به خودم خسته شدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 31 پست
خب چرا کل ۷۰۰تا رو توی یه وعده میخوری؟همونو تقسیم کن توی کل روز ۲۰۰تا صبح ۲۰۰تا ظهر ۳۰۰تا شب دانه چی ...

باید گشنگی بکشم تا لاغر شم فست 20 ساعته میگیرم گاهی ام 18

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید گشنگی بکشم تا لاغر شم فست 20 ساعته میگیرم گاهی ام 18

گشنگی لاغر نمیکنه دختر خوب فقط حریص تر میشی به غذا چیزهایی استفاده کن که کالری منفی دارن مثل کاهو خیار گوجه

من خودم با فستو کالری شماری۱۸کیلو کم کردم ولی پیاده روی هم داشتم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اگر بجاش میوه و تنقلات سالم وارد برنامه کنی وزنت کم نباید بشه

من میوه و خرما و شکلات تلخ و توت و انجیر و کشمش به عنوان شیرینی چای و قهوه استفاده میکنم در کنارشون گاهی نوشابه نقل آب‌نبات شیرینی خیلی خیلی زیاد خضوصا تر قند  وشکر و خیلی زیاد بستنی  نوشیدنی و ابمیوه استفاده میکنم که باید همه‌رد حذف کنم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

گشنگی لاغر نمیکنه دختر خوب فقط حریص تر میشی به غذا چیزهایی استفاده کن که کالری منفی دارن مثل کاهو خی ...

دمتون گرم واقعا 😍آره خیلی حریص میشم به شیرینی‌جات مخصوصا

من میوه و خرما و شکلات تلخ و توت و انجیر و کشمش به عنوان شیرینی چای و قهوه استفاده میکنم در کنارشون ...

فکر کنم وقتی یه چیزی رو کامل از رژیمت حذف کنی ب شدت بهش حریص میشی. باید همه چی بخوریم ولی مدیریت شده

دمتون گرم واقعا 😍آره خیلی حریص میشم به شیرینی‌جات مخصوصا

هروقتم شیرینی جات دلت خواست یه دونه خرما بخور یا توت خشک آبم زیاد استفاده کن چون بعضی وقتا بدن تشنگی رو با گرسنگی اشتباه میگیره همون موقع اگه دوتا لیوان آب بخوری خودت حس میکنی که دیگه گرسنه نیسی فقط تشنت بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

باشه مرسی عزیزم.❤️❤️

❤️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40