2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات رو خوندم همه گفته بودن خوبه منم شرح حال نوشتم هنوز جواب نداده مشکل بچت چیه چند سالشه

دخترم امسال میره اول خیلی شیطون و بازیگوشه تو بازی با بچه ها اذیتشون میکنه صبور نیست نق نقو هست خیلی لجبازی میکنه مثلا بگم از رو مبل نپر صدام میزنه مامان ببین منو یهو میپره حرف شنوی نداره پر حرفه خیلی 

مشکل بچت چی بود دارو داد ؟

بیش فعالی خفیف داره گف زمان خوبی اوردی دیر نیس فعلا خفیفه داروهای بیش فعالی رو شروع نکرده دوتا قرص داده نصفی میدم شبا از هرکدوم خوابش منظم شده خودش اروم میشه پرخاشگری وعصبیانیتش فروکش کرده خیلی خوب شده گف رفته رفته بیشتر میشه اونموقع داروهای اصلی رو شروع میکنیم تا بره مدرسه خوب بشه اگه نمیاوردی تشدید میشد به درسشم لطمه میزد اذیت میشد هم شمارو اذیت میکرد با درس نخوندنش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

دخترم امسال میره اول خیلی شیطون و بازیگوشه تو بازی با بچه ها اذیتشون میکنه صبور نیست نق نقو هست خیلی ...

اینا تماما نشونه ی بیش فعالیه دقیقا اینارو دکتر پسرم میگف که اگه دیر میاوردی موقع مدرسه رفتن اینجوری میشد

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اینا تماما نشونه ی بیش فعالیه دقیقا اینارو دکتر پسرم میگف که اگه دیر میاوردی موقع مدرسه رفتن اینجوری ...

آره میدونم بیش فعالی داره باید ببرم دکتر امسال اینجور شده قبلا هم بازیگوش بود ولی الان بدتر شده 

دکتر با پسرم حرف زد شبا زود بخوابه ویه ساعت قبلش داروهاشو میدم سرساعت ۹ونیم کامل میخوابه دیگه صبح زودم بیدار میشه الان ۶ماهه عادت کرده دیگه خوابش خیلی خوب شده....