2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 174 پست
بخدا خانواده معمولی نعمته..توهنوز سنی نداری آینده تو بساز با ناامیدی فقط آینده و روزای خوبتو از دست ...

آره واقعا راست میگین

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدر خودتو بدون فقط همين و خداروشكر كن

سعی میکنم ممنون

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

موفق باشي

همچنین 

یه عمر درس خوندم هیچی نخواستم هیچی لباس نمیخریدم که کتاب کنکور بگیرمغذا نداشتم چون پولمو میدادن کتاب ...

عوضش شیرینی هاشم بعداز شاغل شدن تجربه میکنی

میدونی معلم شدن آرزوی خیلیا س

و ادامه تحصیل 

دخترایی رو میشناسم که چند سال خوب نپوشیدن و نگشتن و نخریدن 

الان با حقوقشون کلی لباس و ساعت و طلا و وسایل خریدن و به آرامش رسیدن

برای رفع حال بد 

فقط باید بری تو آغوش پروردگار 

نمازاتو اول وقت بخون که شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه ان شاء الله 

روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

حالا پارتنر و ازدواج میخواستی چیکار حرص و جوش بتراشی برای خودت با هزار جور محدودیت؟ الان یه نفری درآمد هم داری پولات و جمع کن یه بینی ای عمل کن دوتا کار زیبایی انجام بده برو تو کار مشاوره دادن به کنکوریا و تدریس خصوصی درسایی که خوب بلدی زبان بخون مطالعه کن خودت و بزرگ کن خواسته هات رو ببر سمت پیشرفت خودت و پول با حسرت نداشته هارو خوردن چیزی به دست نمیاری بلکه هرچیزی هم که فرصت به دست آوردنش و داری از دست میدی یهو میبینی پیر شدی و زندگی نکردی سینگلی هم بزرگترین نعمت دنیاست یه روزی آرزوت میشه پس لذت ببر ازش تا داریش

حالا پارتنر و ازدواج میخواستی چیکار حرص و جوش بتراشی برای خودت با هزار جور محدودیت؟ الان یه نفری درآ ...

هرچی خیره ممنونم از توصیه هاتون 

ولی خودت متاهلی درسته؟ چند سالته؟

الانکه رفتی فرهنگیان پشیمونی؟ ینی فکر میکنی رشته پیرا میرفتی بهتر بودی؟

اونموقع که من انتخاب کردم تفاوت حقوقش خیلی پایین بود 

اما الان شنیدم پرستار ها ۳۵ الی ۴۰ ، یعنی پیرا پزشکیا بالاس حقوقشون 

ولی مثلاً یه معلم با سابقه یکسان شاید ۱۸ الی ۲۰

اگر بتونی درآمد دربیاری از راه های دیگه و کار خصوصی و اینا خیلی خوبه اگر نتونی نه بدرد نمیخوره از نظر مادی منظورمه

نمیدونم یه مدت خیلی بهش امیدوار بودم و خیلی تلاش میکردم به هر دری میزدم 

ولی الآن واقعاً دیگه هیچی نمیدونم از خودم و زندگیم 

من مالیشو گفتم

اگرنه من بقیه چیزاشو دوست دارم 

نمیگم هم پشیمونم چون خدا بزرگه هرکی تلاش درست کنه نتیجه میده