2777
2789

سلام عزیزان

من iui کردم ۱۱ روز پیش از شب دوم هم پرژسترون واژینال زدم ۳ روزه پریودم عقب افتاده علائمشم ندارم فقط روزی یکبار تیر میکشه زیر دلم اونم ثانیه ای رفع میشه که البته از روز اول iui همین طوری بوده 

به نظرتون میشه حامله شده باشم یا به خاطر پرژسترونه که عقب افتاده

درضمن دکترم گفته دوشنبه اینده برم ازمایش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مگه ۳ روزه مشخص میکنه؟

واسه بعضی ها معلوم میکنه.البته همون نزنی بهتره.تا روزی که دکتر گفته صبر کن.بعد برو ازمایش.

من امروز۱۴ روزه که ای یو ای کردم.روز نهم خریت کردم رفتم ازمایش دادم بتام سه بود .کلی غصه خوردم 🙁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واسه بعضی ها معلوم میکنه.البته همون نزنی بهتره.تا روزی که دکتر گفته صبر کن.بعد برو ازمایش. من امروز ...

عزیزم انشالله مثبته امسال عید خدا بهمون عیدی میده مطمئنم

دکتر بع من گفت ۱۵ روز بعد از iui بیا من اولین بارمه شما چطور؟

عزیزم انشالله مثبته امسال عید خدا بهمون عیدی میده مطمئنم دکتر بع من گفت ۱۵ روز بعد از iui بیا من او ...

انشاالله انشاالله

به منم گفت پونزده.فردا تعطیله.واسه شنبه نوشت

من بار دومه.سری پیش تخمک ازاد نشد.کیست شد

انشاالله انشاالله به منم گفت پونزده.فردا تعطیله.واسه شنبه نوشت من بار دومه.سری پیش تخمک ازاد نشد.ک ...

سری قبلی کیست شد بازم پریودت عقب انداختی؟؟

من بار اولمه دوتا فولیکول ۲۰ داشتم

سری قبلی کیست شد بازم پریودت عقب انداختی؟؟ من بار اولمه دوتا فولیکول ۲۰ داشتم

نه عقب نیفتاد

اصلا تخمک گذاری نشد و زود پریود شدم

دوتا فولی ۲۰ عالیه.انشاالله دوقلو باردار شده باشی

استاتر ان شاا...که باردار باشی بی بی چک بزار 

میشه توضیح بدین آی یو آی چطوره؟درد داره؟منم احتمالا مجبور بشم بعد عید برم آی یو آی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

استاتر ان شاا...که باردار باشی بی بی چک بزار  میشه توضیح بدین آی یو آی چطوره؟درد داره؟منم احتم ...

سلام گلم مرسی از دعای قشنگت

قبل از iui روز اول پریودی بهت قرص تحریک تخمدان میده تا ۱۲ یا ۱۳ پریودیت بعد سونو میگیره تخمک هات ۱۸ به بالا باشه بهت امپول میده ازاد بشن دو روز بعد از امپول شوهر اسپرم میده سریع شستشو میدن شما اماده میشه مثل یک معاینه ساده هست اسپرم رو وارد میکنن داخل نزدیک تخمدان هات رها میشن همین

البته دردشب میاد سراغت مثل پریود شدنه خیلی هم نفخ میکنی تا چند روز بعد بیخیال میشه مسکن هم نباید بخوری ۱۵ روز بعد از iui باید بری ازمایش که انشالله باردار میشی گلم

فقط متاسفانه من بیمارستان شریعتی تهران میرفتم پیش دکتر آل یاسین ۳ دوره فقط درمان بود iui نکردم اما واقعا به بدنم اسیب زدن قرص کلومیفن داد با امپول HMG  اونم فراوون همش سونو شکمی فقط تخمدانم شد کیست ساز همین

اما اینجا توی ترکیه فقط سونو واژینال که دقیق باشه قرص لتروزول که خیلی ارزون تره از ایران ۳ بسته بهم داد کل ش شد ۱۲۰ لیر اصلا امپول نداد گفت خطرناکه بعد یک امپول HCG که ازاد بشه iui تا ۱۰ بار رایگانه اینجا 

خدایی ایران با تحریم دارویی که داره در حق همه بد میکنه خدا ازشون نگذره