2777
2789

خواهرم میگه زشت نیست از تجربی برم اقتصاد بخونم؟ بعد یکی از دوستاش از انسانی اقتصاد میخونه پارسال دانشجو شده ..

ترم تابستونی بگیره میتونه با هم فارغ اتحصیل شن؟

اصلا رشته خوبیه؟

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت که نیست اگه علاقه داره،اتفاقا اون مایه قوی تری داره چون اقتصاد رشته شناور هست و انسانیا صرفا آمار میخونن ولی بچهای تجربی و ریاضی ریاضیشون تخصصی تره،فکر میکنم بتونه زودتر فارغ التحصیل بشه

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)

حالا چرا اقتصاد؟ بازار کار نداره این رشته به نظرم ، آزاد پیراپزشکی نمیتونی؟

معدلش بالای ۱۷ شده تراز کلشم هفت و خرده ای بشه شاید ، میتونه یا نه نمیدونم اما ازاد زیاد برای ما خوشایند نیست…🥲

زشت که نیست اگه علاقه داره،اتفاقا اون مایه قوی تری داره چون اقتصاد رشته شناور هست و انسانیا صرفا آما ...

والا چی بگم.. دوست داره ولی میترسه بگن چرا دکتر نشد پس😐

انسانی فقط فرهنگیان خوبهبقیه رشته هش خوب نسحتی حقوق ک میگن درآمد آسمانی داره اینقد آزمون وکالتش سخته ...

دوستشم خیلی پزشو میده که رتبش زیر سه هزار شده اونم نه تهران نبست یه شهر دیگه افتاده

چه زشتی اخه😂دوستم با رتبه ۵۰۰۰منطقه۱ تجربی اقتصاد دانشگاه تهران میخونه

یا خدا دمش گرم خدایی😍

بعدا پشت سرش حرفی چیزی نیومد؟

والا چی بگم.. دوست داره ولی میترسه بگن چرا دکتر نشد پس😐

بیخیال،من خودم تجربی بود و رشته ای هستم که داخل انسانیه، نصف کلاسمون تجربی ان،اتفاقا هرکسی هم میبینه میگه چه خوب نرفتی سراغ درسای تجربی

بیخیال،من خودم تجربی بود و رشته ای هستم که داخل انسانیه، نصف کلاسمون تجربی ان،اتفاقا هرکسی هم میبینه ...

میتونم بپرسم چه رشته ای میخونی؟🥲