2777
2789

این جمله خیلی معجزه درونشه

وقتی این جملرو میگم همیشه ارامش پیدا میکنم به اینصورت که:

ممکنه بخوام بگم  همین الان حسابم پنج میلیارد پول بریز ولی خدای درونیم میگه همین الانه الان چی ارومت میکنه یعنی با اون پول اولین کاری که الان میکنی چیه ؟

جواب خودم معمولا یه خواب اروم ،زنگ‌زدن به یه دوست، و برنامه ریختن واسه یه کار مهم و ..   میشه که هیچکدوم بستگی به این نداره که الان حسابم اون پول باشه یا نباشه!!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ولی بدون اون پول این کارارو  انجام میدم و حالم واقعا عوض میشه

بخوابم دیگه بیدار نشم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفا

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂