2777
2789
عنوان

بدبختی بعداز رفتن پیش دعانویس😨

1090 بازدید | 68 پست

قضیه از اونجا شروع شد که من و شوهرم با هم یهو به مشکل بزرگی خوردیم ما که عاشق هم بودیم یه دفعه از هم سیر شدیم و شوهرم بیشت،😔 یکی از بستگان شوهرم به من گفت که شما را جادو کردن بیا برو و سرکتاب باز کن😟 منم رفتم و طبق معمول بهم گفتن طلسم داری یه دعا بهم داد به من گفت اینا رو هر سری بهش سوره بخون روزی سه بار و بعد از ۴۰ روز بندازش تو آب ما دیدیم مشکل اونجوری که باید رفع نشد رفتم پیشه یه دعانویس که ادعای قدرت می‌کرد و گفت هر دوتون طلسم دارید و از اونجایی که به من گفت باید نماز بخونی و ما کارمون قرانیه من بهش اعتماد کردم ۸ میلیون از من پول گرفت تا باطل کنه😭 ولی روز به روز اوضاع بدتر شد بعد بهم گفت باید ۲۰ میلیون بدی تا محبتی هم بزنم وگرنه اثر نمی‌کنه منم که حال و روزگار خیلی بدی داشتم قبول کردم 😨ولی بعد با یه پیجی آشنا شدم که گفت چه فاجعه‌ای پشت این دعا نویسی‌ها هست منم که دیدم اوضاع داره بدتر میشه همه رو دور ریختم و راهکار های پاکسازی رو انجام دادم و فقط رو به خدا آوردم😌 قبل از اینکه دعا توی خونه من بیاد من با اینکه نمازم نمی‌خوندم از خدا یه چیزی که می‌خواستم یشتر وقتا بهم می‌داد ولی توی اون دوره‌ای که دعای دعانویس توی خونم بود خدا می‌دونه که من چقدر ختم و چله برداشتم و اصلاً صدام به جایی نمی‌رسید و بعد فهمیدم دعا داشتن یا بهتر بگم طلسم داشتن مثل یه سدی بین انسان و خدا می‌مونه دوستان من فکر می‌کردم پیش دعانویس رفتن یعنی یه سوره قرآنی متبرک به آدم میدن و این خیلی هم خوبه🤧 چون من اصلاً حتی به چشم زخمم اعتقاد نداشتم چه برسه طلسم و جادو اینجور مسائل و بعد از اینکه فهمیدم دعانویس کارش با اجنه هست و چه بلایی سر اون جن بیچاره میادو عواقبش با انسان‌هاست توبه کردم حالا هم وقتی یادم میفته تنم می‌لرزه و از خدا می‌خوام منو ببخشه من این تجربه رو گذاشتم تا هر کسی خبر نداره متوجه بشه و هر کسی تجربه‌ای داره بگه تا بقیه توی این دام نیفتن باور کنید از روزی که دعاها رو ریختم حس می‌کنم خدا صدامو بهتر می‌شنوه هر چند که یکم باید صبور بود تا اثراتش از زندگی آدم بره وقتی انسان خودش اشرف مخلوقاته و ائمه را داره توی زندگیش که ازشون راهنمایی بگیره و خدایی که ارحم الراحمینه چرا بیاد به اجنه متوسل بشه اجنه‌ای که خوب‌هاشون اصلاً اجازه دخالت در زندگی انسان را ندارند دوستان بازار دعانویسی خیلی داغ شده این روزا مردم مخصوصاً خانم‌ها خیلی رو آوردن به خاطر اینکه همه کم طاقت شدن می‌خوان برای رسیدن به خواسته‌هاشون میانبر بزنن خواهش می‌کنم تجربه‌هاتون رو بگید و پربازدید کنید تا حداقل یک نفر هم که شده آگاه بشه 🙏🙏🙏درسته که هنوز مشکلات زیادی دارم ولی حاضر نبودم بااینکه انقد پول دادم بابتش یه لحظه هم نگهشون دارم خانما لطفا حتی سرکتاب قرانی و شمع تراپی هم نکنید که همین عواقبو داره

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

خوب .

عزیزم .

اجنه را وارد میکنند دعای طلسمی .

دعای طلسمی شیطان را وارد میکنه 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب .عزیزم .اجنه را وارد میکنند دعای طلسمی .دعای طلسمی شیطان را وارد میکنه

اره خب متاسفانه من احمقانه تصمیم گرفتم 😔

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

عزیز نمیدونم چرا به هرچی اعتماد میکنید من کلی گول خوردم دیگه اخرش با کلی تحقیق و پرس جو گرفتم خداروش ...

همه جا پر شده ازین چیزا و من متاسفانه قبلش تحقیق نکردم و چون میگفتن قرآنیه باور کردم

حیف پول

من یه بار عکس آل رو به همسرم نشون دادم گفتم میدونی این چیه خیلی عصبی شد گفت دیگه این چیزا رو نبینم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

همیشه هم اینجوری نیستبرای خودم و یکی از آشناها پیش اومده بود که دعا براشون نوشته بودن سرکتاب باز کرد ...

در بلند مدت اثرشو خیلی بدتر میزاره

همه جا پر شده ازین چیزا و من متاسفانه قبلش تحقیق نکردم و چون میگفتن قرآنیه باور کردم

قرانیه چیه .

خاله من رفته پیش یکی حالا مثلا کلی بهش دعا و میزان صلوات و سوره داده درست نمیشه بدتر میشه .تازه کلی پول داده .

دعا و طلسم خیلی بده .قرانی نیست .دو سه تا کلمه از خودشون میزارند .

فقط مفاتیح و دعای صحیفه سجادیه معراج همینا را بخون صدقه بده .نمازات اول وقت بخون .قران را بلند تو خونه ت پخش کن 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

همیشه هم اینجوری نیستبرای خودم و یکی از آشناها پیش اومده بود که دعا براشون نوشته بودن سرکتاب باز کرد ...

منم موافقم 

امروز پیش یه ف ال گیر رفتم با دعا اینا کاری نداشت هر چی گفت راس گفت 

وای این همه پول بی زبون چجوری به باد فنا رفته

چرا دعا های قرآنی رو خودتون امتحان نمی کنید

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)