من از نوزادی اگزما و خیلی کم پسوریازیس داشتم و من چشم هام هم حساسم و زود عفونت می کنند کلا بدنم حساسه نه خیلی ولی تقریبا حساسه و دکتر گفت تو سن بلوغ خوب میشی و واقعا هم از سیزده سالگی خوب خوب شدم گاهی وقتی یه جا اگزما میزد اونم کرم میزدم سریع خوب میشد تا اینکه عید امسال رفتم و موهامو پروتئین کردم اونم پروتئن خیلی جنس خوب آمریکایی و ضعیف خانم آرایشگره گفت برات میزنم و من چون مامانم و دخترخاله و دوتا از خاله هم هم این کارو کردن (تازه اونا کراتین قوی انجام دادن)رفتم و موهامو پروتئین ضعیف کردم فردا صبحش که بیدار شدم چشمام خیلیییی پف کرده بودن عفونت کرده بودن کاسه خون بود انگار رنگ چشمام و پدرم در اومد تا چشمام خوب شد و صورتم هم دوباره اگزماش برگشت و تا الان که تقریبا سه ماه و چند روز از اون موقع میگذره هنوز خوب نشده هرکار می کنم خوب نمیشه و هرچی میگذره بدتر میشه الآنم رفتم دکتر دارو داده باز داره بهتر میشه واسم دعا کنین خوب بشه و اینکه اگه بودنتون حساسه سمت این چیزا نرین که پدرتون در میاد اونم من موهامو چندبار توی حمام با شامپو سولفات دار شستم و موهام هم دوباره مثل قبل شدن و حالت گرفتن و پوستم و چشمام هم که گفتم ... پس نکنید ارزش ندارد من پدرم در اومد خواهش می کنم دعام کنین که خوب بشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام برا آلرژی حساسیت و.....طب اسلامی درمان داره دوست داشتی یسر برو پیش یکی دو نماینده مجرب،اگه اطلاعی درمورد طب اسلامی نداری تاپیکم بخون ان شاءالله برات مفید باشه
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
سلام عزیزم امیدوارم هر چه زودتر خوب بشی. برا اگزما چه پومادی استفاده کردی پسر من 15 سالشه پاهاش داره هر چی پماد ترکیبی یا کرم دکتر بردمش اما همیشه اذیت میشه