2777
2789
عنوان

چقدر من حسرت بخورم چقدر

221 بازدید | 22 پست

خواهرشوهرم اینا جمعشون جمع سه تا خواهرش با دوتا دخترای خواهرشوهر بزرگم ،خواهرشوهر کوچیکام هم سنن، همیشه دور همن و خوش و خرم 

اونوقت من خواهر که ندارم هیچ ،ی داداشمم با زنش مهاجرت کردن ،یکی هم سربازه شهر دور 

بعضی وقتا دق میکنم از بغض و گریه 

هیچوقت دوست ،صمیمی ،صمیمی هم باشه تمام خودشو برات نمیزاره ،از بچگی احساس تنهایی میکنم 

مامانم هم بشدت خشک و رسمی ،یادم نمیاد بچگی بغلم کرده باشه زیاد ،بیشتر یادمه به حرکاتم گیر میداد درست رفتار کن حتی حالا ،خونه بابام میرم فقط بابام خوش خنده و اوکیه اونم هفته ای دوبار میرم خونشون برا مامانم عین غریبم 

باشگاه میرم ،خرید ،بیرون ،کلاس بچه ها ولی ی خلائی همیشه همراهم هست 

دلم برا سیر حرف زدن تنگ شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم یه خواهر دارم راه  دور ازدواج کرده

منم و بچه هام

زنداداشامم کلاسشون ب من نمیخوره با کلاسن رفت امد ندارن زیاد باهام

خواهرشوهرام میان کم کم 

دیگ کسیو ندارم 

مامانمم میاد دیرب دیر

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

منم همینم یه خواهر دارم راه دور ازدواج کردهمنم و بچه هامزنداداشامم کلاسشون ب من نمیخوره با کلاسن رف ...

درکت میکنم ،فکر می‌کنم از ی تایمی دیگه بچه ها بزرگ بشن حل میشه ،کمتر بهش توجه میکنم ،من خودم آدم اجتماعی هستم دلم میخواست خانوادم بزرگ بود و جمع می‌شدیم پایه جمع میشدم

۳۳سالمه پسرم ۱۱ دخترم ۶سالشه ،برای ی دختر دیگه تعیین جنسیت میخوام بکنم

عضو یه کانالی هستم خیلی خوبه,دوتا کافی نیست ،کلا کسایی که جمعیتشان کم بوده بچه زیاد میارن ،اگه خواستی سرچ کن تو نت کانالشو دنبال کن 

شما نداری حداقل دلت نمیسوزه .من ی خواهر دارم از صدتا دشمن بدتر خیلی بمن حسادت میکنهحتی شوهرش یکبار گف خواهرت از حسادت با تو زندگیمون رو آشوب کرده.بعد خواهرشوهرام هم فقط با خودشون مدام دورهمی دارن خیلی خیلی خوبن باهام.مادرمم پسردوست اصلا ما براش غریبه ایم منم این وسط فقط حسرت برام مونده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
درکت میکنم ،فکر می‌کنم از ی تایمی دیگه بچه ها بزرگ بشن حل میشه ،کمتر بهش توجه میکنم ،من خودم آدم اجت ...

اگه مذهبی هستی وارد گروه های مذهبی شو ،یا کلاس مورد علاقه یا هنر مورد علاقت رو دنبال کن