2777
2789
عنوان

سردرد بچه طبیعیه❓️

159 بازدید | 17 پست

۷ سالشه ‌

هیچ ضربه ای نخورده مشکلی هم نداره .

یهو گفت پشت سرم درد میکنه .

قبلش هم بخاطر اسباب بازیش ناراحت بود گریه کرد .

الانم میگه استرس دارم سرم درد میکنه .

دیشب خیلی کم خوابیده طی روز هم اصلا نخوابید ممکنه بخاطر بی خوابی باشه؟ 

من تو مواقع اینطوری خیلی مضطرب میشم اگه تجربه دارید لطفت راهنمایی کنید ممنونم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بی خوابیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اره اب بهش بده بنوشه بدنش کم اب شده خوبم نخوابیده خوب نشد فردا ببرش دکتر

مرسی از راهنماییت عزیزم حتما❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممکنه از کم ابی یا خستگی باشه

سعی کن بخوابونیش. اگه نخوابید یه دره استامینوفن بده راحت بخوابه تا فردا

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بخاطر بی خوابی امشب تا صبح کامل بخوابه خوب میشه .

گریه هم که کرده بی خواب هم هست هردوتاشون عامل سردردن. 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

اره دیگه فشار روش بوده سردرد شده یکم شربت استامینوفن بده راحت بخوابه.

مرسی عزیزم 💕

ممکنه از کم ابی یا خستگی باشهسعی کن بخوابونیش. اگه نخوابید یه دره استامینوفن بده راحت بخوابه تا فردا

اره در روز خیلی آب میخوره ولی امروز زیاد نخورد 

الان انجام میدم مرسی از کمکتون❤️❤️