2777
2789
عنوان

تورو قرآن بیاید

44 بازدید | 4 پست

دلم خیلی سفر میخواد پول ندارم 

خانوادم پایه نیستن حتی یه پارکم نمیان

کلا دوبار تو عمرم سفر رفتم شمال هردوبارم خون به جیگرم کردنو پشیمون دلم دریا میخواد یه مشهد رفتنم شده برام حسرت😭😭

دوستامم ماشالا همه با خانواده میرن میان و حتی بیرونم تنها نمیان پایه نیستن 

یه بار تنها رفتم پارک لاله جرعت نکردم بشینم رو چمن ،دخترای تنها رو فقط مزاحمشون میشن ،

پول به استخرم ندارم

سرکارم نمیتونم برم اجازه ندارم 

ماهیانه هم نمیدن خانوادم ،خسته شدم از بی کسی و بدبختی

از ازدواجم بیزارم انقد آدمای دورم عوضی ان (البته خواستگارم واسم صف نکشیده) مامانم که فقط میخواد شوهرم بده از سرش باز بشم ،نمیدونم چرا انقد ازم بیزاره

۱۹ سالمه چیکار میتونم کنم، حتی یه کلاسو باشگاه هم نمیتونم برم ،بریدم خستم چیکار کنم😭😭😭😭😭

منم تا حدودی مشابه تو ام اما نه به اندازه تو 

وضع تو بدتر از مال منه 

اما منم یک جورای مثل تو ام 

سرمو به کلاس های بیرون گرم کردن 

چرا نمیزارن بری کلاس های متفرقه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخان پول بدن

این نامردیه واقعا 

خانواده منم مذهبی سخت گیرن نمی دونی چه بلاهایی سرم اوردن اما با تمام اینا خدایی پول دادن برم 

ولی منم وضع ام زیاد خوب نیست خواهر درکت میکنن به خدا 

چون دختریم حق نداریم با دوستمون بیرون بریم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨