2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

191 بازدید | 15 پست

خانم های عزیز کمکم کنید من هیچ مریضی از قبل نداشتم 

با نامزدمم رابطه دارم یک ماه بیشتر بدنم اول خارش داشت  پریود شدم و بعدش ورودی واژنم یه چیزای در اومده ک درد داره میخاره و سوزش دارم 

تست اچ پی ویم منفی بود 

دکتر هیچی بهم نداده ولی خودم دارم میبینم ک یچیزایی روی لابیاهای داخلم هست و ازیتم میکنه 

کسی  بوده تبخال تناسلی داشته و بتونه یه گوشه عکسش ببینه بفهمه مشکلم زیگیله یا تبخال 

پولم ندارم هی آزمایش بدم لطفا کمکم کنید ثواب میشه حداقل بدونم چی مصرف کنم ک بدتر نشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد آسیکلوویر بخر بزن ؛ فقط با دستت پخش نکن ؛ ضربه ای بزن که تبخال پخش نشه و بعد دستتو بشور 

قرص آسیکلوویر هم بخور که جلوگیری میکنه از گسترشش 

قرص سیپروفلوکساسین و قرص فلوکونازول هم بگیر بخور

دکتر رفتم عزیزم ولی نمیدونم چرا اصلا راهنماییم نکرد فقد گفت برو چیزی نیستولی خودم انقد تو اینترنت سر ...

ببین چیزی نیست که سرخود دارو بخوری باید تشخیص دقیق بدن

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

یکی دو هفته برای خودم پیش اومده بود ؛نمیدونم چی بودولی درد داشتروز به روز زیادتر میشد و دردناک بود ؛ ...

وای بدن درد و پا درد امونم بریده حس پیرزنا رو دارم 

خیلی ام بی اشتها شدم با اینک کلا خونه خوابم بازم خستم 

پس واقعا تبخال گرفتم کل علائمش دارم 

وای بدن درد و پا درد امونم بریده حس پیرزنا رو دارم خیلی ام بی اشتها شدم با اینک کلا خونه خوابم بازم ...

سلام خوبین بهتر شدید تبخالتون دیگه عود نداشتید منم مبتلا شدم میخواستم ببینم شما عود دارید یا ن