2777
2789
عنوان

فامیل های سمی

154 بازدید | 17 پست

من خیلی دوست دارم حجاب داشته باشم منظورم روسری. و اینا ولی چون از بچگی همش پیش فامیل هامون بودیم و بخاطر شرایط زندگیم (خونه مادربزرگ زندگی می کنیم ) نشده پیششون حجاب داشته باشم 

همیشه پوشیده می پوشم فقط موهام بازه بعد خیلی عذاب وجدان دارم 

خیلی هم یه مدلین 

واقعیت خجالت میکشم از حرفاشون 

میترسم مثل همیشه تحقیرم کنن

چکار کنم ? 18سالمه

الهی خدا بهت نگاه کنه عزیزم 

نگاه امام زمان رو در نظر بگیر 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو در نظر بگیر 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چشم حتما مرسی عزیزم از نظراتت

خواهش میکنم خوش به سعادتت منم دعا کن 

برات حمد خوندم 

اره میخام فوقش یه مدت گیر میدن بعدش تموم میشه میرههمشون ادای روشن فکری دارن ..

ببین  کلا من اینجوریم زیاد  جوری  رفتار نکن  انگار نظر  اونا برات  اهمیت  داره  یا حتی نگاشون یاحتی  تمسخرشون

هعی😶

اولا بهت تبریک میگم به خاطر عظمت نگاهت. 

ببین عزیزم منم به خاطر حجاب تقریبا از ۶سالگی توسط عموهام و بچه هاشون تحقیر شدم... اما ملاکت  را خواست و رضایت خدای بزرگ قرار بده... ببین چطور به شما عزت و سربلندی میده . طوری که دیگران با نگاه احترام باهات حرف میزنن. 

اولش سختی داره. وضو بگیر. بشین با خدا صحبت کن. با امام زمان صحبت کن. ازشون کمک بخواه تا سختی ها را برات آسون کنند. 

اولش تیپ خیلی محجبه نزن همون بلوز شلوار و شال اما سعی کن موهات مشخص نشه. 

هر کسی هم تحقیر کرد. چیزی نگو تو دلت یک صلوات بفرست برای امام زمان عج و کمک بخواه.. 

منتظر نتیجه شجاعتت هستم. 

ببین کلا من اینجوریم زیاد جوری رفتار نکن انگار نظر اونا برات اهمیت داره یا حتی نگاشون یاحتی ...

والا انقدر دلمو شکستن ازشون فراریم تا هم می بینمشون دیگ بی اهمیت شدم 

اولا بهت تبریک میگم به خاطر عظمت نگاهت. ببین عزیزم منم به خاطر حجاب تقریبا از ۶سالگی توسط عموهام و ب ...

ممنونم عزیز دلم که وقت گذاشتی حرفات واقعا بهم قوت قلب داد :)