2777
2789

من تا به حال به ماشین کسی خونه و زندگی کسی   وسایل لباس قیافه هیچی حسادت نکردم ولی امروز حس کردم از پیشرفت بعضیا ناراحتم و حسودیم شد دختر خواهر شوهرم رفتت گویندگی مهارت خاصی داره یکی از دخترای برادرشوهرم نمونه قبول شده  یکی از پسراش ارشد  ختر اون یکی جاریم  مقام اورده تکواندو و استعداد خاصی داره یکیشون عکاس 

ولی دختر من  حاظر نیست یه کلاس بره  درس درست یاد نمیگیره  حتی دوچرخه سواری سریع نا امید میشه  ترسوه  درس صد بار باید باهاش مرور کنم  کلاس موسیقی نوشتم نرفت  زیان  سیدی گرفتم  با اینکه قشنک یاد میگرفت ولش کرد  دلم خیلی میسوزه که اینجوریه  مشکلم از تربیتم نیست مشاوره بردم خودش اینجوریه نمیذونم شخصیتشه

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم مشکل شمام هست همینکه کلاسای مختلف نوشتین هم این حرفاتون

مشکل منم که درس باد نمبگیره  من تمام وقت و انرزیم میزارم  سر حوصله بدون جنگ و داوا یکی یکی توضیح میدم صدبار یچی میگم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

از ۹ اخه چه انتظاری داریبچه هنوز شکوفا نشده

خوب اونام همین سنو دارن یکیشون گویندگی میره ۱۲ سالشه اون یکی تکواندو میره ۱۰ سالشه

الان بچه های۲۰،۳۰ساله اونا رو داری با بچه ۹ساله خودت مقایسه میکنی؟

ارشد رو که همه گیتونن برن اتفاقا همه هم دورقمی میشن

عکاسی و مدال تقلبی فکر کردی چیه؟😐

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خواهشن به خاطر مقایسه کردن خودت با دیگران دخترت رو مجبور به کاری نکن بزار کودکی کنه ماها تو کوچه ها بزرگ شدیم و دوران کودکی و نوجوانی خوبی گذروندیم دخترت سنی نداره بزار 12 سالش بشه خودش تصمیم بگیره من پسرم رو مجبور به کاری نمیکنم و خودش به من میگه مامان این کلاس رو برم مثلا فوتبال یا زبان الان پسرم 13 سالشه و یک ساله هست زبان میره

[QUOTE=387847554]میدونین علاقش چیه؟با روحیاتش اشنایی دارین من ۱۵ سالمه درسته شاید سنم زیاد نباشه اما خوب میدونم  ...[/QUOTEورزش و تکواندو بردمش عالی بود به حدی کارش عالی بود که مربی جدا اموزشش میداد اینم بگم به اسرار خودش خاست بره  ولی وقتی نوشتمش  مربی گذاشتش با یه دختر ۵ سال بزرگتر اونم نانردی کرد  کتکش زد دیگه نرفت