سلام بچه ها شب همگی بخیر..
خواهش میکنم اگر این تایپک رو دیدید در حد توانتون بهم راهنمایی بدید و بگید چه کنم
بنده با رییس شرکتی ک توش کار میکنم ی ارتباط خیلی نزدیکی دارم..از طرفی ایشون هم استاد من هستند و هم اشنای خانوادگی و هم با من هم دیاری هستند
32 سالشونه و همیشه به عنوان یک رفیق خیلی صمیمی از کمک و راهنمایی هاشون توی جدی ترین و حیاتی ترین چالش های زندگیم استفاده کردم..خواهش میکنم قضاوت نکنید ما حتی شماره ی هم روهم نداریم و غیر از مطالب کاری چتی تا ب حال باهم نداشتیم..همیشه هم تو دفتر کار همو دیدیم
من دو سال یا دو سالو خورده هست ک ایشونو میشناسم
تقریبا ماه هایی میشه ک ایشون توی صحبت و ارتباط با من خیلیییی حرفا و کلمات زشتی به کار میبرن و ب اصطلاح خیلیییی صمیمی رفتار میکنن..این چیز خیلی باعث اذیتم شده
در صورتی که ما همیشه در عین دوست بودن و اعتماد ب هم رسمی برخورد داشتیم و احترام بوده..حالا برای کوچکترین چیزا ایشون ی سری کلمات رو ب کار میبره و ی سری حرفا میزنه ک اصلا ادم خجالت میکشه و شرمنده میشه
اینم بگم اصلاااااا این رفتار رو با خانما و یا اقایون دیگ نداره..ب قول خودش و چیزی ک دیدم فقط با رفیقای صمیمیش اینطوره ولی این موضوع کاملا باعث ناراحتی من میشه
ادمی هم هست ک بهش بگی فلان چیز ایراد داره یا اذیتم میکنه با پررویی تمام حاضرجوابی میکنه و اینا..
حالا من برای هم یک موضوع کاری و هم شخصی ک مربوط ب خودم میشه قرار بود فردا ایشونو تو شرکت ببینم..اما حالا این موضوع حل شده و نیازی ب مطرح نیست
اما اگه بگم حل شده بدخلقی میکنه و اجبار میکنه ک حتما بیان کن و بگو چیشده
یک ساعت پیش هم ویس داد درود دتر*ب مازندرانی یعنی دختر*فردا از ظهر شرکتم بیا ببینمت
چیکارررر کنم چی بگم فردا