2777
2789
عنوان

الان چی بگمممم

8 بازدید | 0 پست

سلام بچه ها شب همگی بخیر..

خواهش میکنم اگر این تایپک رو دیدید در حد توانتون بهم راهنمایی بدید و بگید چه کنم

بنده با رییس شرکتی ک توش کار میکنم ی ارتباط خیلی نزدیکی دارم..از طرفی ایشون هم استاد من هستند و هم اشنای خانوادگی و هم با من هم دیاری هستند

32 سالشونه و همیشه به عنوان یک رفیق خیلی صمیمی از کمک و راهنمایی هاشون توی جدی ترین و حیاتی ترین چالش های زندگیم استفاده کردم..خواهش میکنم قضاوت نکنید ما حتی شماره ی هم روهم نداریم و  غیر از مطالب کاری چتی تا ب حال باهم نداشتیم..همیشه هم تو دفتر کار همو دیدیم

من دو سال یا دو سالو خورده هست ک ایشونو میشناسم

تقریبا ماه هایی میشه ک ایشون توی صحبت و ارتباط با من خیلیییی حرفا و کلمات زشتی به کار میبرن و ب اصطلاح خیلیییی صمیمی رفتار میکنن..این چیز خیلی باعث اذیتم شده

در صورتی که ما همیشه در عین دوست بودن و اعتماد ب هم رسمی برخورد داشتیم و احترام بوده..حالا برای کوچکترین چیزا ایشون ی سری کلمات رو ب کار میبره و ی سری حرفا میزنه ک اصلا ادم خجالت میکشه و شرمنده میشه

اینم بگم اصلاااااا این رفتار رو با خانما و یا اقایون دیگ نداره..ب قول خودش و چیزی ک دیدم فقط با رفیقای صمیمیش اینطوره ولی این موضوع کاملا باعث ناراحتی من میشه

ادمی هم هست ک بهش بگی فلان چیز ایراد داره یا اذیتم میکنه با پررویی تمام حاضرجوابی میکنه و اینا..

حالا من برای هم یک موضوع کاری و هم شخصی ک مربوط ب خودم میشه قرار بود فردا ایشونو تو شرکت ببینم..اما حالا این موضوع حل شده و نیازی ب مطرح نیست

اما اگه بگم حل شده بدخلقی میکنه و اجبار میکنه ک حتما بیان کن و بگو چیشده

یک ساعت پیش هم ویس داد درود دتر*ب مازندرانی یعنی دختر*فردا از ظهر شرکتم بیا ببینمت

چیکارررر کنم چی بگم فردا

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>