2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

307 بازدید | 14 پست

آقا من از سیزده سالگی ام روی یه پسری تو فامیل کراش داشتم و خیلی خیلی خیلی ازش  خوشم میومد 

هم خوش تیپ بود هم پولدار خانواده عالی  اخلاقشم خوب بود خیلی هم زرنگ بود  از لحاظ کار (مغازه دار)

چند سال گذشت  و من همیشه آرزوم بود باهاش ازدواج کنم ولی خب اون با یه دختری پنج سال دوست بود و در آخر هم گرفتش 

دختره از همه لحاظ عالی  بود  دوسال  زندگی کردن بعد جدا شدن  علتش واقعا نامعلومه 

الان از من خواستگاری کردن 

من الانم نمیگم عاشقشم ولی همه جوره تایپمه 

ولی مشکلم مطلقه بودنشه

چند سال عاشقانه با اون دختر خانم بودن  و ممکنه هنوزم عاشقش باشه

از یک طرف هم من خواستکار دیگه ای ندارم و میخوام از این خونه خلاص بشم 

اگه جای من بودین چه میکردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه عالی بودن کارشون به طلاق نمی‌کشید! 

حتما حتما باید بفهمی چرا جدا شدن؟! اصلا عجله نکن لطفاً! 

همه چیز دوست داشتن و پول نیست! 

ظاهر قضیه رو نبین دختر خوب 🥰❤️

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

ازش اول علت جدایی رو بپرس فقط. 

اگ شماره دختره رو داریزنگ بزن بگوچرا جدا شدی؟ 

شاید بیماری جنسی داشته باشه و اونجاش مشکل داره که دختره رفته 

یا بیماری روحی روانی 

عزیزم خب با احتمالا که نمیشه ازدواج کرد 

چند ماهی برید بیایید یه مهمونی کوچیک بگیرید یه ص.یغه موقتم میتونید بخونید که یه مسافرتم بتونید برید باهم واقعا لازمه برای آشنایی 

بعد چهار پنج ماه میتونی تصمیم درستو بگیری 

حسبی الله ❤

عزیزم خب با احتمالا که نمیشه ازدواج کرد 

چند ماهی برید بیایید یه مهمونی کوچیک بگیرید یه ص.یغه م.وقتم میتونید بخونید که یه مسافرتم بتونید برید باهم واقعا لازمه برای آشنایی 

بعد چهار پنج ماه میتونی تصمیم درستو بگیری 

حسبی الله ❤

هیچوقت بخاطر دلایلی مثل خلاصی و اینا در ازدواج عجله نکن اینو از تاپیک اون خانمی که چندروز پربازدید بود باید عبرت بگیرید

مطلقه برو بپرس دلیل طلاقش چی بوده از خودشم نه فق، از خانم قبلیش

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

ازش اول علت جدایی رو بپرس فقط. اگ شماره دختره رو داریزنگ بزن بگوچرا جدا شدی؟ شاید بیماری جنسی داشته ...

من یکبار جدا شدم و یکبار برام دوباره رفتن خواستگاری 

دختر خانوم گفت شوهر سابقم عرق خور بود و هرشب مست بود و دست بزن داشت و فحش میداد

وقتی رفتم تحقیق فهمیدم شوهرش مدیر شرکت برق بود و به قول همکاراش سیگار هم نکشیده بود تو عمرش و سو سابقه ی دعوا و درگیری هم هیچوقت نداشته 

بقال نمیگه ماست من ترشه

تمام ادماییکه برای بار دوم ازدواج میکنن یک مشت دروغ میچسبونن به نفر قبلی تا خودشونو رد بکنن و برن ازدواج بکنن

آقا هستم.......................................................................................................

حتما به دلیل واقعی طلاق دست پیدا کن

و هیچ عجله ای نکن، با منطق و عقلت تصمیم بگیر 

ببین اگر مشکل از ایشون بوده به طور کامل، اگر مشکل اخلاقی داشته و .... بر احساست غلبه کن