2777
2789

بیاین نفری ده تا صلوات بفرستیم که مشکلات زندگی بقیه و خودمون حل بشه برا منم دعا کنید فرهنگیان قبول بشم 🥺 ❤️ 

۱۰صلوات میفرستم 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰صلوات میفرستم سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام د ...

انشالله یک بخت خوب نصیبتون بشه لطفاً برای منم دعا کنید فرهنگیان قبول بشم 🥺 ❤️ 

الهی به حق حسین

الهی به حق اهل بیت حسین

الهی به فاطمه حضرت زهرا

ظهور مهدی فاطمه 

رفع مشکلات همه 

شفای بیماران 

موفقیت کنکوری ها 

التماس دعا منم دعا کنید مشکلم حل شه واسه قبولی خواهرم دعا کنید

فرستادم ده تا صلوات

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

۱۰صلوات میفرستم سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام د ...

عزیزم منم میخوام طلاق بگیرم ولی دلم راضی نیست ن اینکه دوسش داشته باشماااا نه ولی توانشو ندارم سخته برام