2777
2789

سلام دوستای گلم،طبق تحقیقاتی ک کردم بهترین سونو توی مشهد هاشمی عطار بوده.کوثر رو هم شنیدم.میخواستم بدونم سونوگرافی دیگه ای میشناسین که به همین اندازه دقت داشته باشن؟واسم خیلی حیاتیه،سونوگرافی معنولی رفتم گفتن بچه ضربان قلب نداره،9هفته، گفتم یجای دقیق برم که به جوابش اطمینان داشته باشم

مرکز پارسیان

میدان امام رضا هست

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترا غلامی هم کارش خیلی خوبه  ولی 9 هفته عزیزم ضربان کامل مشخصه کجا رفتی مگه؟

من بیمارستان امام حسین رفته بودم.گفتن ضربان قلب نداره فاقد حیات.واس اطمینان خودن میخوام یجا خوب برم

من بیمارستان امام حسین رفته بودم.گفتن ضربان قلب نداره فاقد حیات.واس اطمینان خودن میخوام یجا خوب برم

اها اونجام خوبه که منم همینطور بودم نی نی ام 9 هفته ضربان نداشت انشالله نی نی شما اشتباه شده باشه عزیزم 

من خودم پیش دکتر حبرانی خیابون عبادی رفتم خیلی دقیق و خوب بود با اینکه ضربان نداشت ولی یه ربع واسم وقت گذاشت و سوال کرد 

حالا شما خواستی برو میترا غلامی هم تو هاشمیه خیلی خوبه

چی شد؟کورتاژش کردین؟الان باردارین دوباره؟

بله متاسفانه هر چی صبر کردم خودش دفع نشد و حتی یه قطره لکه بینی نداشتم رفتم بیمارستان اونجام با قرص سقط نشد و کورتاژ شدم نه عزیزم 4 ماه قبل کورتاژ شدم