2777
2789
عنوان

چت gpt بیاییین🥺💛

90 بازدید | 11 پست

بچها لطفا میشه این نمره هارو برام بزنین و ترازشو بگین؟

ریاضی ۲۰

فیزیک ۱۹.۵

عربی ۱۹

دینی ۱۹

زیست ۱۸.۷۵

ادبیات ۱۸.۲۵

هویت ۱۸.۲۵

شیمی ۱۸

زبان ۱۷.۲۵

سلامت ۱۷.۲۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای محاسبه تراز کنکور، ما به اطلاعات دقیق‌تری از جمله درصد دروس و ضرایب آن‌ها در سهمیه‌های مختلف (مانند سهمیه منطقه ۱، ۲، ۳ و ...) و همچنین آمارهای کلی از نتایج کنکور همان سال نیاز داریم. تراز کنکور یک محاسبه پیچیده است که شامل مراحل زیر می‌شود:

1. **تبدیل نمرات خام به درصد:** ابتدا نمرات خام شما در هر درس به درصد تبدیل می‌شود.

2. **محاسبه میانگین و انحراف معیار:** برای هر درس، میانگین و انحراف معیار نمرات تمام داوطلبان در همان سال محاسبه می‌شود.

3. **تبدیل درصد به نمره استاندارد (Z-score):** با استفاده از میانگین و انحراف معیار هر درس، درصد شما به یک نمره استاندارد تبدیل می‌شود. فرمول آن به صورت زیر است:

$Z = (درصد خام - میانگین درصد) / انحراف معیار درصد$

4. **اعمال ضرایب دروس:** هر درس بسته به رشته و سهمیه، ضریب متفاوتی دارد. نمرات استاندارد شده در این ضرایب ضرب می‌شوند.

5. **محاسبه تراز نهایی:** در نهایت، مجموع نمرات استاندارد شده ضرب در ضرایب، به همراه یک عدد ثابت (که معمولاً ۵۰۰ در نظر گرفته می‌شود) و سپس تقسیم بر یک عدد دیگر (برای تعدیل مقیاس) تراز نهایی را مشخص می‌کند. فرمول کلی تراز به این صورت است:

$تراز = ( میانگین وزنی نمرات استاندارد شده \times ضریب وزنی) + عدد ثابت$

**به دلیل اینکه من به آمارهای دقیق کنکور (میانگین و انحراف معیار دروس برای سال‌های مختلف) دسترسی ندارم و همچنین نمی‌دانم شما در کدام سهمیه قرار دارید و برای کدام گروه آزمایشی (ریاضی، تجربی، انسانی) می‌خواهید تراز را محاسبه کنید، نمی‌توانم به طور دقیق تراز کنکور شما را محاسبه کنم.**

**پیشنهاد می‌کنم برای اطلاع از تراز دقیق خود، به کارنامه نهایی کنکور یا سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنید.**

اما اگر فقط می‌خواهید میانگین نمرات خود را محاسبه کنم، می‌توانم این کار را انجام دهم. لطفاً اگر این را می‌خواهید، به من اطلاع دهید.

😳 امکان ندارع بدبینانه ترین تخمین تراز میده ۸۷۰۰ اما میخواستم با چت جی پی تی بزنم مطمئن شم ک انگار ...

نمی دونم چت جی پی تی آورد

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

😳 امکان ندارع بدبینانه ترین تخمین تراز میده ۸۷۰۰ اما میخواستم با چت جی پی تی بزنم مطمئن شم ک انگار ...

نمی دونم چت جی پی تی آورد

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

برای محاسبه تراز کنکور یا میانگین تراز در آزمون‌های آزمایشی بر اساس نمرات درسی، به موارد بیشتری نیاز است مثل:

درصد هر درس (بر اساس نمره و نوع درس)

ضریب هر درس در رشته موردنظر (تجربی، ریاضی، انسانی و ...)

سطح سختی آزمون و عملکرد سایر دانش‌آموزان (برای تراز واقعی)

اما اگر فقط بخواهیم تخمینی از تراز کلی بر اساس نمرات مدرسه‌ای (۲۰ نمره‌ای) ارائه دهیم، می‌توانیم آن را به درصد تبدیل کرده و با ضرایب ترکیب کنیم. فرض کنیم شما رشته تجربی هستید.

۱. تبدیل نمرات به درصد:

درسنمرهدرصد تخمینی

ریاضی۲۰۱۰۰٪

فیزیک۱۹.۵۹۷.۵٪

عربی۱۹۹۵٪

دینی۱۹۹۵٪

زیست۱۸.۷۵۹۳.۷۵٪

ادبیات۱۸.۲۵۹۱.۲۵٪

هویت (اجتماعی)۱۸.۲۵۹۱.۲۵٪

شیمی۱۸۹۰٪

زبان۱۷.۲۵۸۶.۲۵٪

سلامت۱۷.۲۵۸۶.۲۵٪

> توجه: دروس سلامت و هویت در کنکور تاثیری ندارند، ولی برای معدل موثر حساب می‌شوند.

---

۲. اعمال ضرایب دروس کنکور تجربی (برای تخمین تراز):

درسدرصدضریبامتیاز وزنی

زیست۹۳.۷۵٪۱۲۱۱۲۵

شیمی۹۰٪۹۸۱۰

ریاضی۱۰۰٪۷۷۰۰

فیزیک۹۷.۵٪۷۶۸۲.۵

ادبیات۹۱.۲۵٪۴۳۶۵

عربی۹۵٪۲۱۹۰

دینی۹۵٪۳۲۸۵

زبان۸۶.۲۵٪۲۱۷۲.۵

جمع کل ضرایب = ۴۶

جمع کل امتیاز وزنی ≈ ۴۳۳۰.۰

میانگین وزنی ≈ (۴۳۳۰ ÷ ۴۶) ≈ ۹۴.۱۳٪

---

۳. تخمین تراز کل بر اساس درصد میانگین:

با درصد حدود ۹۴٪، تراز تخمینی شما در آزمون‌های استاندارد مثل قلم‌چی، گزینه دو یا سنجش:

✅ تراز تخمینی: حدود ۷۵۰۰ تا ۷۸۰۰

> این تخمین در صورتی است که رقابت سخت باشد و منحنی نرمال در سطح بالایی قرار بگیرد. اگر رقابت ضعیف‌تر باشد، حتی ممکن است تراز بالای ۷۸۰۰ هم بگیرید.

---

اگر خواستی دقیق‌تر حساب کنیم (مثلاً برای تخمین رتبه)، لطفاً درصد دقیق هر درس در آزمون آزمایشی‌ات رو بفرست.

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم