2777
2789
عنوان

خواب مار

48 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من الان چند شبه خواب مار میبینم مار سیاه ازم فرار میکنه کاری باهام ندارن و پر از خونمون مار میبینم مار زرد هم وایمیسه نگاهم میکنه فقط کاری نمیکنه چیه تعبیر اینا ؟🥲

دشمن تو خونتون

ینی یکی از اعضای خونوادم یا یکی از خاناوده مادریم یا پدریم؟یک هفته پیش هم خواب دیدم یکی از پدربزرگام از حج اومده یه خرج بزرگی دادن و همه رو دعوت کردن میگن حج نشونه رسیدن به خواستست نمیدونم اینا رو چرا میبینم همیشه هم آیت الکرسی میخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی یکی از اعضای خونوادم یا یکی از خاناوده مادریم یا پدریم؟یک هفته پیش هم خواب دیدم یکی از پدربزرگام ...

راجع خواب دومت که حاجته اون هیچ

ولی اولی مار یا نشونه طلسمه یا نشونه دشمن که نزدیکتونه باید ببینی کی باهاتون دامنه

البته هر خواب هر رنگ از مار تعبیر متفاوتی داره

اگه بتونی مار رو بکشی یعنی پیروزی بر دشمن

اگه همونجور کاری نکنی یعنی دشمن هست ولی شاید هنوز آسیبی نزده

ولی اگه برفرض نیش بزنه یا بلایی به سرت بیاره یعنی شکست از دشمن

البته باز تعبیر خواب خیلی گسترده است باید بیشتر تحقیق کنی

صدقه بده 

راجع خواب دومت که حاجته اون هیچولی اولی مار یا نشونه طلسمه یا نشونه دشمن که نزدیکتونه باید ببینی کی ...

مرسی گلم❤️این خوابی که دیدم بقیشون ینی مارهای سیاه رو یکی پیشم بود یه آدمی نمیدونم کی بود در خروجی خونمون رو براشون باز کردن رفتن بیرون ولی دیدم بکیشون زیر قالی هی میرفت پا گذاشتن رو دمش گردنشو گرفتن هی حمله میکرد منم هی فشارش میدادم قیافش خیلی ترسناک بود سیاه بود دهنش انگار اردک بود بعد دیدم هی حمله میکنه ولش کردم فرار کرد

مرسی گلم❤️این خوابی که دیدم بقیشون ینی مارهای سیاه رو یکی پیشم بود یه آدمی نمیدونم کی بود در خروجی خ ...

قربانت

این یعنی در آینده ممکنه یکی کمکت کنه از دست دشمنات خلاص شی

تعبیر خواب فرش هم بزن ببین چیه

همین که داشتی از بین میبردی یعنی خوبه

و این یعنی از قدرتت می‌ترسن و فرار میکنن

بعضی از مارها ب احتمال زیاد ندری داری ک اداش نکردید 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بعضی از مارها ب احتمال زیاد ندری داری ک اداش نکردید

نمیدونم چرا هر حا میریم همینو میگن سر کتاب هم که بر میداشتم همینو میگفتن من نذری ندارم واقعا نمیدونم منظورش چیه

نمیدونم چرا هر حا میریم همینو میگن سر کتاب هم که بر میداشتم همینو میگفتن من نذری ندارم واقعا نمیدونم ...

مادرت نداشته

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─