2777
2789

مشاور تحصیلی حضوری خوب تو کرمانشاه برای کنکوری ها کی خوبه

اقای مسلم قنبری یا جلیلیان چطورن؟

دبیر زیست جلیلیان چطوره؟

دبیر زیست خوب کی مدنظرتونه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین 

کاربری دست ۳ نفره 

چرا کلاس آنلاین نمیگیری

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چرا کلاس آنلاین نمیگیری

انلاین میگیرم

ولی خانوادم معتقدن حضوری نگیرم یا مدرسه نرم یعنی دارم درس نمیخونم

نمیدونم هرکاری میکنم قانع نمیشن

گفتم حداقل یه کلاس زیست عالی برم که هم به نفع خودم باشه و هم اونا دیگه ولم کنن

کاربری دست ۳ نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاین میگیرمولی خانوادم معتقدن حضوری نگیرم یا مدرسه نرم یعنی دارم درس نمیخونمنمیدونم هرکاری میکنم ق ...

به حرف خانواده ت گوش نده 

ههمونا وقتی قبول نشی نمیگن تقصیر ما بوده میگن تقصیر خودت بوده 

در کل کلاس حضوری هم هزینه زیادی داره هم وقت زیادی ازت میگیره 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
به حرف خانواده ت گوش نده ههمونا وقتی قبول نشی نمیگن تقصیر ما بوده میگن تقصیر خودت بوده در کل کلاس حض ...

نمیدونی چیکارم میکنن یکسره هر شب گریه باید بکنم

میگن باید کامل بری مدرسه و کلاس خصوصی برا همه درسات

مامانم هرچی از دهنش در میاد بارم میکنه

کاربری دست ۳ نفره 

نمیدونی چیکارم میکنن یکسره هر شب گریه باید بکنممیگن باید کامل بری مدرسه و کلاس خصوصی برا همه درساتما ...

چه بی درک 

بنظرم برو پیش یه مشاوره که جلو خانوادت بگیره 

مشاوره کنکوری رفتی بگو خانوادم رو اعصابمن اذیتم میکنن 

شما برخورد کنین

این مشاورایی که معروفن الکی اسمشون معروف شده کلیم پول میگیرن، یه مشاور میشناسم چندسال بچه م پیشش بود ، کارش عالیه ،علم بالا،دلسوز،وقت میذاره،نصف اونام پول نمیگیره

خانم پیرهوشیاران واقعا کارش عالیه

توروخدا هر مشاوری میری آموزشگاه ایران نرو مشاوراش افتضاححح مخصوصاً خانم طهماسبی 

گول آمار قبولیشونو نخور اونا از کلاس نهم درس خواندن برای بقیه که دولتی درس میخونند تفاوت قائل میشن و براشون مهم نیست یه کاغذ رنگی میده برنامه ریزی که فقط توش نوشته زیست شیمی فیزیک ریاضی پارت ۱ از ۶ اصلا شخصی سازی نمیکنه آزمون هم هفتگی میگیره پاسخنامه رو دو روز بعد می‌فرسته بعد تو میخوای تحلیل کنید برات اون روز برنامه هم نوشته خیلی بی مسئولیته 

فقط به فکر جیب خودشه 

بهشم گفتم بقیه پولمو بده اولش گفت باشه بعد دیگه خبری نشد کلا خودتون خودخوان ادامه بدید و با اعتماد به نفس درس بخونید نترسید اونی که مشاور داره تازه از شما هم عقب تره وارد فضای سمی مافیای کنکور نشید 

دبیراش هم مفت نمی ارزه تازه این همه پول میدی رفت و آمد کلاس آنلاین بگیری بهتره تازه خسته رفت و آمد نمیشی و تایمت برات سیو میشه 

ایناییکه که میگن من بدون این مشاور نمی‌تونستم پزشکی قبول شم گول اینا هم نخورین یه سهمی از پول میدن به اینا به خاطر اینکه دانش آموز جذب آموزشگاه کرده اینا همشان زد و بند دارن مخصوصاً آموزشگاه ایران مخصوصاً بچه های قبولیشون برین اینستاگرامشون رو نگاه کنید همش از بچه های قبولی استفاده میکنند 

تا دلتون به حال خودتون نسوزه هیچکس دلش به حال شما نمیسوزه از من گفتن بود نشه آخر سال بعد حجمی از درسای نخوانده داشته باشی به خاطر یه مشت مشاور بی مسئولیت

ازشون نمیگذرم با روح و روانم بازی کردن

توروخدا هر مشاوری میری آموزشگاه ایران نرو مشاوراش افتضاححح مخصوصاً خانم طهماسبی گول آمار قبولیشونو ن ...

پیش این خانم ناصری و خانم کارخانه چی هم نرید 

اول روح و روانتون رو دستکاری میکنند بعد میگن درس بخون برای اینکه زیر نظرشون درس بخونید اول تخریبتون می‌کنه می‌خوان مثل یه ربات فقط هر چی گفت اطاعت کنید 

خودم یه جلسه با ناصری گرفتم با تراز 7800 معدل می‌گفت امسال میخوای چیکار کنی و چرا انقدر کمه ترازت از کجا معلوم امسال بهتون شانس ترمیم بدن 

فقط حالمو گرفت خلاصه که امسال بازم شانس ترمیم دادند و طبق نظر اون پیش نرفت هیچ روحیه ای بهتون نمی‌دن تازه قبول هم بشین تبدیل به یه دانشجو پزشکی با اختلال افسردگی و مشکلات روانی می‌شید می‌خوام بگم با تصوراتتون فرق می‌کنه همشون مشاور کنکور بودن رو به بیزینس و کسب و کار میبینند فقط به پولتون فکر میکنند 

من که از هیچ کدومشون نمیگذرم تمام این پول ها خرج دوا و درمانشون میشه

اصلا مشاور دلسوز پیدا نمیکنی تا خودت دلت به حال خودت نسوزه از دیگران انتظار داری 

همیشه با اعتماد به نفس باشید مشاور داشتن همش حرفه فضای سمی کنکوره و میگذره مثل فضای سمی انتخاب رشته که خیلیا اشتباه مسیرشون رو انتخاب کردن و الان پشیمون هستن و گول این فضا رو خوردن

چه بی درک بنظرم برو پیش یه مشاوره که جلو خانوادت بگیره مشاوره کنکوری رفتی بگو خانوادم رو اعصابمن اذی ...

واقعا فکر کردین اونا از پدر و مادراتون مهربونم ترن اونا فقط به فکر کسب و کار مشاوره و پول جیب خودشون هستن 

قبول هم بشین پیش اون مشاور فوقش یه دانشجو بی اعصاب و با مشکلات افسردگی و روانی می‌شید 

من با خانم زارعی مشاوره داشتم ، راضی بودم ازش 

رشته و مدرک خودش روانشناسی و مشاوره ست 

اصلا از این مدل مشاورایی نیست بدتر به ادم استرس بده و اعتماد به نفسو بگیره 

من خودم اصلا تو فاز تست و ازمون نبودم مثله بچه های ابتدایی و راهنمایی فقط در حد کتاب درسی میخوندم هیچی از کنکور بارم نبود خیلی منو راه انداخت حوصله ش زیاده