توروخدا هر مشاوری میری آموزشگاه ایران نرو مشاوراش افتضاححح مخصوصاً خانم طهماسبی
گول آمار قبولیشونو نخور اونا از کلاس نهم درس خواندن برای بقیه که دولتی درس میخونند تفاوت قائل میشن و براشون مهم نیست یه کاغذ رنگی میده برنامه ریزی که فقط توش نوشته زیست شیمی فیزیک ریاضی پارت ۱ از ۶ اصلا شخصی سازی نمیکنه آزمون هم هفتگی میگیره پاسخنامه رو دو روز بعد میفرسته بعد تو میخوای تحلیل کنید برات اون روز برنامه هم نوشته خیلی بی مسئولیته
فقط به فکر جیب خودشه
بهشم گفتم بقیه پولمو بده اولش گفت باشه بعد دیگه خبری نشد کلا خودتون خودخوان ادامه بدید و با اعتماد به نفس درس بخونید نترسید اونی که مشاور داره تازه از شما هم عقب تره وارد فضای سمی مافیای کنکور نشید
دبیراش هم مفت نمی ارزه تازه این همه پول میدی رفت و آمد کلاس آنلاین بگیری بهتره تازه خسته رفت و آمد نمیشی و تایمت برات سیو میشه
ایناییکه که میگن من بدون این مشاور نمیتونستم پزشکی قبول شم گول اینا هم نخورین یه سهمی از پول میدن به اینا به خاطر اینکه دانش آموز جذب آموزشگاه کرده اینا همشان زد و بند دارن مخصوصاً آموزشگاه ایران مخصوصاً بچه های قبولیشون برین اینستاگرامشون رو نگاه کنید همش از بچه های قبولی استفاده میکنند
تا دلتون به حال خودتون نسوزه هیچکس دلش به حال شما نمیسوزه از من گفتن بود نشه آخر سال بعد حجمی از درسای نخوانده داشته باشی به خاطر یه مشت مشاور بی مسئولیت
ازشون نمیگذرم با روح و روانم بازی کردن