2777
2789

ده روز نبود رانندگی میکردم،،،، داداشم بهم میگفت عقب مونده ای،،،،، همه زود حرفه ای می‌شن!!! تو یاد نمیگیری سریع!!! 

دو جلسه فقط دوجلسه همسرم بردم بیرون میگفت تو راننده نمیشی!!! 

هنوز بیست روز نبود رانندگی مبکردم تو یه مراسم خواهر زنداداشم اومد خودشو چپوند تو ماشینم،،،، (((بارون شددید میومدم اونم شب،،،))) یه جای خیلی بازیک رو یه مقدار سخت دور زدم)

کلی مسخره کرد پیش بقبه 

نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر بی عقلن نمیگن خب اولشه،، تازه کاره!!! 

یا حتی راننده های دیگه تو خیابون ممکنه بخندن یا مسخره کنن!!! 

الان چهارماه میگذره و من بهترین رانندگی رو میکنم،،، 

خواستم بگم ناامید نشید!!! 

اطرافیان فقط بلدن ناامید کنن یا مسخره!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😐 نه والا خودم اول از همه از رانندگی ام ایراد میگرفتم بقیه تعریف میکردن منم با نهایت غرور میگفتم نه نه

😂💔 کلا این مورد از خودمو دوست داشتم، سلیطگی حین رانندگی و اعتماد به سقف

خدا شاهده تا چندماه از کنار ماشینا که رد میشدم اینشون رو میزدم بخداااا😂دوبار ماشین رو انداختم توی جوب و.....

خیلییی خراب کاری کردم الان بعداز دوسال یجوریییی ویراژ میرم برات که حال کنی😁همه بهم میگن حرفه ای

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

رفتار دیگران با انسان در بیشتر مواقع به محرکها و درون خودشون مربوط میشه 

شاد باشه، شادی رو پخش میکنه عین ویروس خوشحالی

عصبی یا غمگین نا امید و بی اعتماد بنفس یا حسود باشه، 

میزنه تو حال دیگران 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

من بهترین راننده بودم ۱۹ سالگی، اون اوایل دو سه بار یکم سوتی دادم انقد خانواده مسخره ام کردن تا الان که ۳۴ سالمه بیخیال رانندگی شدم، نکنید، تو‌رو خدا روحیه آدما رو ازشون نگیرین، مسخره شون نکنین، 

رفتار دیگران با انسان در بیشتر مواقع به محرکها و درون خودشون مربوط میشه شاد باشه، شادی رو پخش میکنه ...

درود به شرفت که حق گفتی، بدا به حال کسانی که دور و برشون آدمای منفی ان 🥺

من بهترین راننده بودم ۱۹ سالگی، اون اوایل دو سه بار یکم سوتی دادم انقد خانواده مسخره ام کردن تا الان ...

دقیقا جرفای ادما خیای تاثیر داره 

الان که فکر میکنم میبینم چقدر با حرفاشون اذیتم کردن!!!! 

من فقط ده بیست روز بود رانندگی میکردم!! 

الان چهارماهه و من بهترین رانندگی رو میکنم 

باید درک میکردن!!! 

با اینکه هیچوقت حتی هیچ جا نه تصادف،،، نه مالوندم