2777
2789

کی پول عمل رو داد ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

پدرم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام النگومو بفروشم برم عمل ولی نمیدونم کدوم بهتره

منظورت کدوم دکتره ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

خدا جور کرد واقعا

من پولم جور نشد کنسل کردم برام انداخت یه هفته بعد

تا یه هفته بعدم پولم بازم کم بود

من روز عمل ۲۰ تومنش مونده بود

اگه تا ۱۲ ظهر جور نمیشد کلا قید عملی که واقعا لازم داشتم رو زدم

خدا جورش کرد 

یه ماه خلاصه طول کشید

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

هنوز جمع نشده 🤣 تا اینجا یه ۲۱سالی

منم همین طور منم همین طور دوست عزیز 🤧🤣💔

من میخام النگومو بفروشم برم عمل ولی نمیدونم کدوم بهتره

نههه اشتباه نکن عمل بعد چند سال بینی رشد میکنه کج میشه دوباره باید عمل کنی النگوتو نگه دار از دستش میدی فقط اگه دماغت خیلی اگزجره نیس این اشتباهو نکن

من هیچی ندارم🤧🤣💔

منم این ۱۸ تومن پول گوشواره هام هست 

اگه طلا بیاد پایین شاید کمتر بشه 

دلم میخواد عمل کنم اما نمیدونم عمل کنم یا برم آیفون بخرم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

نههه اشتباه نکن عمل بعد چند سال بینی رشد میکنه کج میشه دوباره باید عمل کنی النگوتو نگه دار از دستش م ...

شما عمل کردید ؟