2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین محتوای ایرانو دارن باید سلیقت عشق ابدی؟؟

نه بهترین محتوای ایران از نظر تو چیه پادکست هوایی که همش خاطره است و گفتن متن های که همه مون تو مجازی هزاران بار دیدیم ! واقعا نمی‌فهمم چرا برای یک محتوای سطحی آنقدر ارزش قائل می‌شید یا ولاگ های کومان هیچ جذابیت خاصی ندارد صرفا چون جزه اولین یوتیوبر های ایرانی هستن این مدله و گرمه چرا رتبه برتر کنکور فیزیک باید اون سر دنیا برای سرگرمی مردمش چرت و پرت بگه و تو فضای مجازی باز نشر کنه یکم واسه چشم هاتون ارزش قائل بشید

دختری از جنس دریا 

نه بهترین محتوای ایران از نظر تو چیه پادکست هوایی که همش خاطره است و گفتن متن های که همه مون تو مجاز ...

باید مستر بیست هم لابد طبق سلیقه تو بد باشه دیگ 

بهترین محتوا از لحاظ سرگرمی هستش

چه بخوای قبول‌کنی چه نه 

پر ویو ترین کلیپ هارو همیشه کومان داره

محتوا سالم که کلی به جشن های باستانی اهمیت داده میشه و در کمال ادب 

کدوم ویدیو مثل این دیدی تکراری باشه؟؟

کجاش تکراری هست ؟؟؟؟ میخام بدونم

باید مستر بیست هم لابد طبق سلیقه تو بد باشه دیگ بهترین محتوا از لحاظ سرگرمی هستشچه بخوای قبول‌کنی چه ...

میشه بگی چه هنری دارن که تو رو سرگرم میکنن من راجب یوتیوبر های ایرانی صحبت کردم نه خارجی قاطی شون نکن باهم بله قطعا ویو شون بسیار بالاست چون از قدیمی ترین های یوتیوب فارسی هستن زمانی که کسی از این اپلیکیشن خبر نداشت میاد پیلیز ویدیو میزاشت...

اما الان واقعا هیچ چیز خوب و محتوای ارزشمندی نداره ...

دختری از جنس دریا 

میشه بگی چه هنری دارن که تو رو سرگرم میکنن من راجب یوتیوبر های ایرانی صحبت کردم نه خارجی قاطی شون نک ...

مطمعنی دیدی؟ 

بنظر تو یه ویدیو سرگرم کننده باید چه محتوایی داشته باشه؟

مطمعنی دیدی؟ بنظر تو یه ویدیو سرگرم کننده باید چه محتوایی داشته باشه؟

محتوایی که با بقیه لیزر های چرند و بی ارزش اینستاگرام فرق کنه چیزی که به عنوان سرگرمی انتخابش می‌کنی یک چیزی بهت اضافه کنه پیج کومان حال ویدیو های کیفیت تصویر پرفکت نداره محتوا های کلیشه ای استادیو و بکگراند تکراری واقعا وقت تلف کردنه اینا که یوتیوبر مطرح هستند وضع شوند اینه وای به حال چنل های دیگه 

دختری از جنس دریا 

نه بهترین محتوای ایران از نظر تو چیه پادکست هوایی که همش خاطره است و گفتن متن های که همه مون تو مجاز ...

میا رو میگی ؟ میا که اصلا رشته اش هنر بود سلطان 

و مرتبطم هست 

و اینکه رشته دانشگاهیشو دوست نداشته