دکتر_دیانا_ظریف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 3732 عنوان دوستان عزیز هر سوالی دربارهی سلامت حیوانت دارین اینجا بپرسید پاسخ میدم 51 بازدید | 4 پست در خدمتتون هستم 👩🏻⚕️❤️ دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳 1404/04/20 | 20:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5660 سلام ببخشید میشه در مورد مسیری که رفتید توضیح بدید؟چطور مهاجرت کردید؟ چه تخصصی گرفتید؟ کلا چطور پروسه مهاجرت رو شروع کردین
دکتر_دیانا_ظریف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 3732 سلام ببخشید میشه در مورد مسیری که رفتید توضیح بدید؟چطور مهاجرت کردید؟ چه تخصصی گرفتید؟ کلا چطور پروس ... سلام عزیزم بله حتما به زودی یه پست میزارم فعلا یخورده درگیرم دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳
pinkkblossom عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 5660 سلام عزیزم بله حتما به زودی یه پست میزارم فعلا یخورده درگیرم خیلیی ممنونم من دانشجوی این رشتم و هدفم مهاجرته برای کشورهای حوزه خلیج فارس در حوزه اسبولی اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنمممنون میشم وقتی پست گذاشتید تگم کنید🙂💗
دکتر_دیانا_ظریف مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 3732 خیلیی ممنونم من دانشجوی این رشتم و هدفم مهاجرته برای کشورهای حوزه خلیج فارس در حوزه اسبولی اصلا نمید ... خیلیم عالی موفق باشی اگه شرایط مالیش داری حتما این کار کن فقط هزینه خیلی زیادی داره باید بتونی هزینه کنی دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳