2777
2789
عنوان

قشنگترین آیه قرآن✨️

156 بازدید | 18 پست

بنظرت کدومه؟

اونی ک خیلی بهت آرامش میده؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداوند ما را بس است و او بهترین حامی ماست.»)

آل عمران 173

این خیلی قشنگه✨️

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

پس دعایش را اجابت کردیم...

و خدایت تو را رها نکرده و از تو خشمگین نیست..

سوره نجم هم خیلی دوست دارم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خيلي زيادن 

ولي

تا تاپيكتو خوندم اين اومد تو ذهنم 

امن يجيب المضطر اذا دعا و يكشف سوء و يجعلكم خلفا في الارض

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

همشون قشنگننن

و خب من خودم این آیه رو خیلی دوست دارم هردفعه آرامش میده

«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»

بگو ای بندگان من که در حق خویش زیاده‌روی (یا اسراف) کرده‌اید، از رحمت خدا مأیوس نشوید. همانا خداوند همه‌ی گناهان را می‌آمرزد، همانا او آمرزنده و مهربان است."

با صوت گوش بدین🥺

اینکه خدا ی مهربون میفرماید:ای پیامبر از تو درباره ی من میپرسند بگو که من به بندگانم نزدیکم و دعای هر دعا کننده رو اجابت میکنم

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

یه ایه بهم بگین حداقل بفهمم گریه هامو میبینه بفهمم چرا عذابم میده بفهمم فرقم با بقیه چیه که چرا من؟  مگه چیکار کردم؟  ک نه بچگی کردم نوجوونی کوفتم شد جوونی هم دارم عذاب میبینم هیچی بهم نداد فقط از اول تا اخرش زجر و درد بدبختی و حسرت و گریه و اوارگی و هیچی کلا...... 

ححتی نمیتونم بکشم خودمو چون میندازتم جهنم اونوقتی خیلی باهاش بد حرف زدم در واقع هر روز اونو مقصر میدونم😭😭چون هستتت